Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA: TEŠKA INDUSTRIJA

'Kad smo prvi put snimali pjesmu 'Nikola Tesla', dogodilo se nešto neobjašnjivo

Teška industrija
Foto: Vecernji.hr
1/6
17.11.2017.
u 14:12

Riječ je o njihovoj staroj pjesmi iz 1976. godine, koja je upakirana u novo ruho, a otpjevao ju je Goran Karan. Spot je snimljen u suradnji s Večernjim listom, a na DVD-u ga možete dobiti u našem specijalu "Tesla, čovjek koji je izumio 20. stoljeće"

Gosti ovotjedne Semiotike su Vedad Hadžiavdić i Ivica Propadalo iz Teške industrije, grupe koja je danas predstavila spot za pjesmu "Nikola Tesla". Riječ je o njihovoj staroj pjesmi iz 1976. godine, koja je upakirana u novo ruho, a otpjevao ju je Goran Karan.

Spot je snimljen u suradnji s Večernjim listom, a na DVD-u ga možete dobiti u našem specijalu "Tesla, čovjek koji je izumio 20. stoljeće", koji je danas predstavljen u Tehničkom muzeju u Zagrebu.

 

 

Vedad i Ivica prisjetili su se kako je nastala ova pjesma, a ispričali su nam i jedan zanimljivi detalj. Kada su snimali pjesmu 1976. godine, čini se kako im se javio i sam Tesla, budući da je došlo do neobjašnjiva pada napona i brisanja bas linije sa snimke. Pogledajte novu Semiotiku:

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije