Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Michael J. Fox

'Kada sam doznao da imam Parkinsa, počeo sam piti'

michael j. fox
Reuters/PIXSELL
26.09.2013.
u 13:41

Foxu je bolest bila otkrivena kada je imao 29 godina, a prva reakcija na tu vijest bila mu je alkohol

Glumac Michael J. Fox u intervjuu s Howardom Sternom priznao je da se počeo opijati kada je doznao da ima Parkinsonovu bolest.

Foxu je bolest bila otkrivena kada je imao 29 godina, a prva reakcija na tu vijest bila mu je alkohol.

– U početku sam pio i išao na tulume da ne bih bio sam, ali uskoro sam otjerao sve oko sebe i nije bilo nikoga da mi pomogne – rekao je glumac. Dodao je kako mu je rehabilitacija pomogla da vrati svoj život u normalu te da mu se nakon toga popravio brak, ali i karijera. Inače, Fox sa suprugom Tracy Pollan ima četvero djece.

Na ovogodišnjoj dodjeli Emmy nagrada u Los Angelesu Fox je održao poseban govor za preminulog američkog pisca i producenta Garyja Davida Goldberga. Iako je bilo vidljivo kako Fox jedva stoji na nogama i guta riječi prilikom govora, sve je ipak oduševio svojom izvedbom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije