Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Kada je imala 20 godina, postala je najplaćenija glumica na svijetu, no ova godina će za nju biti izazovna

Foto: Profimedia
1/4
07.02.2021.
u 22:00

Rođena je u Los Angelesu, otac joj je Amerikanac, a majka Australka i oboje su u svijetu šoubiznisa. Vrlo mlada počela je glumiti na filmu i vrlo brzo, u dobi od 20 godina, postala je najplaćenija glumica na svijetu.

Kristen Stewart mlada je, ali iskusna američka glumica, koju mlađi ljubitelji filmova najviše pamte kao Bellu Swan iz filma "Sumrak saga", ali većina je muškaraca pamti iz filma "Charliejevi anđeli". Žene je prepoznaju i kao zaštitno lice Chanela.

Rođena je u Los Angelesu, otac joj je Amerikanac, a majka Australka i oboje su u svijetu šoubiznisa. Vrlo mlada počela je glumiti na filmu i vrlo brzo, u dobi od 20 godina, postala je najplaćenija glumica na svijetu. Inteligentna je i zna izazvati snažne reakcije publike, prenoseći im osjećaj drame i profesionalno manipulirajući emocijama gledatelja. Time postiže veliku popularnost i snažnu glumačku uvjerljivost u interpretaciji likova. Čak i u znanstvenoj fantastici djeluje realistično, daje dojam mogućega. Njezini potencijali dolaze do izražaja u trilerima, akcijskim i fantazijskim filmovima. Privatno je komunikativna, radoznala, puna ideja, prilagodljiva i u prvom susretu zna opustiti sugovornika da se osjeća ugodno u njezinu društvu. Inače je dominantna, ali na šarmantan način.

Sposobna je za fizički zahtjevne i iscrpljujuće uloge, čak i one scene kojih se i sama plaši. Brzo uči uloge. Snalažljiva je u poslu i u privatnom životu. Sposobna je zaraditi velik novac jer bira dobre poslovne menadžere i uloge koje se druge glumice ne usude odabrati.

Na nježan način pokazuje svoje emocije u privatnom životu i velikodušna je prema osobama koje voli.

Prijatelji je vole, zapravo obožavaju, jer je svoja, osebujna, moderna, zrelija nego što izgleda, nježna i snažna u isto vrijeme, hrabra i kada se boji.
Pred ovom glumicom veliki je profesionalni izazov, jer njezina nova filmska uloga može je obilježiti za cijeli život. Uvjerljivost će joj dati ne samo karizmatičnost vječne princeze Diane nego i nevjerojatna fizička sličnost s njom, uvjerljivost kojom zrači dok je uživljena u njezin lik. Prolazit će iznimnu glumačku i psihološku transformaciju kroz tu ulogu, koja je vodi u sasvim drugom profesionalnom smjeru od dosadašnjeg.

Zato joj je 2021. izazovna, uključujući i određene opasnosti za zdravlje i bolne gubitke u obitelji.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije