Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojana Gregorić vejzović

'Kad odradiš svoje, šutnu te kao starog psa'

Bojana Gregorić
Goran Jakus/PIXSELL
07.08.2018.
u 08:17

Glumica je na Instagramu napisala opširan tekst o tome kako se prema glumcima ponašaju 'glavešine, gazde, moćnici'

U tijeku je snimanje nove serije “Pogrešan čovjek” scenarij potpisuje glumica Jelena Veljača, ujedno i kreativna producentica serije, a emitirat će se na RTL-u i Prvoj TV.

Postoje problemi na koje je upozorila glumica Bojana Gregorić Vejzović. Na Instagramu je uz sliku tri tanjura hrane napisala: “Momentalno sam na jednom snimanju o kojem ću možda više pisati kad bude vrijeme za to i ako ostanem u ekipi? Ove slike su slike mojih želja momentalno.

VIDEO Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

Blagoslovljena sam s Enesom Vejzovićem koji je pravi masterchef do te mjere da mu rijetko koji restoran može parirati, iako bih sada i za kost skakala od sreće!?”

 

Momentalno sam na jednom snimanju o kojem ću mooožda više pisati kad bude vrijeme za to;i ako ostanem u ekipi😳😂😂 Ove slike su slike mojih želja momentalno,naime...Blagoslovljena sam @vejzovic.enes koji je pravi masterchef do te mjere da mu rijetko koji restoran može parirati,iako bih sada i za kost skakala od sreće!😅A post zapravo govori o tome što glumac zna prolaziti u svojoj karijeri i nakon hrpe predstava,priznanja,serija,bla bla....Dakle odradiš svoje,a onda te šutnu kao starog psa;nemreš doma jer nemaš kako,ručak nemaš,prijevoz nemaš,dnevnice nemaš....Pa kao lutalica bauljaš,pitaš gdje je taj gazda/močnik/faca od formata koji je očito zaboravio na dogovoreno?!Sliježu ramenima i ostali,svak pokazuje na druga vrata.....I onda kad ugrizeš čude se kao budala šamaru...eto to su prvi dojmovi velebnog snimanja koje sam upravo odradila sa vrijednim i dragim ljudima na setu,a prije susreta s glavešinama stavit ću si brnjicu jer biti će gusto😜 #croatianstarlife

Objavu dijeli Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.g.v)

Zapravo Bojana govori o tome što glumac zna prolaziti u svojoj karijeri. “I nakon hrpe predstava, priznanja, kad odradiš svoje – šutnu te kao starog psa. Ne možeš doma jer nemaš kako, ručak nemaš, prijevoz nemaš, dnevnice nemaš... Pa kao lutalica bauljaš, pitaš gdje je taj gazda/moćnik/faca od formata koji je očito zaboravio na dogovoreno?!

GALERIJA Drastične transformacije poznatih

Bojana Gregorić
1/22

Sliježu ramenima i ostali, svatko pokazuje na druga vrata... Eto to su prvi dojmovi velebnog snimanja koje sam upravo odradila s vrijednim i dragim ljudima na setu, a prije susreta s glavešinama stavit ću si brnjicu jer bit će gusto”, napisala je.

Na poziv da pojasni što ju je naljutilo, nije odgovarala, no iz upućenih izvora doznajemo da odgovorni nisu ispoštovali osnovne obveze prema glumcima. RTL nije imao komentar na događaj.

>> Bojana Gregorić i Amar Bukvić uhvatili ribu za ručak

Bojana Gregorić
1/16

Komentara 34

Avatar prahrvat
prahrvat
08:42 07.08.2018.

Ima u našim tvornicama posla na traci za 2800 kn. Dobiješ i za putne 150 kn.

DU
Deleted user
08:40 07.08.2018.

U tom razmatranju nedostaje epilog - honorari su po par stotina tisuća kn, a pozno u životu ostanu bez stana (jer tko bi ulagao u stan, kad se sve troši na izlaske i garderobu) i cijuču kako su bili loše tretirani tijekom karijere i da su tzv. zaslužni građani. Ima dosta takvih primjera - dok ide, ide, kad stane, onda su svi ostali krivi... Uglavnom, ego trip je svugdje skupa i nezahvalna disciplina, sjetimo se dive našeg glumišta koja sjedi danima na stubištu ispred (tuđeg!) stana u namjeri da ga preotme, a sljuskala na stotine tisuća eura od snimanja sapunica po mediteranskom načelu: u se i na se! Ili duboku nepravdu da se iz proračuna plaća mirovinsko i zdr. osiguranje umjetnicima koji godišnje natuku basnoslovne iznose, za radnička mjerila...

Avatar Django
Django
09:39 07.08.2018.

Bratstvo i jedinstvo te regionalna “saradnja” u režiji RTL-a na djelu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije