Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ava Karabatić

'Kad niske debele djevojke s dekolteom i nabijenim štiklama krenu vani...seljanke teže'

Foto: Instagram
1/9
05.09.2019.
u 09:12

U Instagram Storyju voditeljica Ava Karabatić na pitanje ''Voliš li velike grudi?'' imala je zanimljiv odgovor.

Zadranka bez dlake na jeziku Ava Karabatić na svom Instagram Storyju često odgovara na pitanja znatiželjnih fanova. Naime, u poslijednoj seriji postavljenih pitanja odgovorila je na jedan zanimljiv upit.

Pratitelj je upitao: "Voliš li velike grudi??", a Ava se nije ustručavala ponuditi opsežan odgovor.

- Normalne, ne volim velike stražnjice, grudi, to mi je balkanska ljepota koju ne razumijem, Ja volim kad je osoba visoka, lijepa i istrenirana, ovo sve drugo kad niske debele djevojke s dekolteom i nabijenim štiklama krenu vani, seljanke teže - napisala je Ava uz namrgođene smajliće.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nedavno se Ava našla pred ucjenom pa se i po tom pitanju obratila pratiteljima objavivši seriju fotografija na kojima je potpuno gola, a strateška mjesta su pokrili emojiji. Te fotografije više nisu dostupne jer ih je Zadranka uklonila s društvenih mreža, ali zapis ispod objave prenijeli su mediji te su ostali trajno vidljivi.

- Ne može mene nitko ucjenjivat, to možete nekom drugom. Ja sam bila par godina playboy model tako da je tijelo za mene umjetnost. Uvik i kažem da namjerno slikam provokativne slike jer zašto ne bi isticala stražnjicu i trbuh zbog kojih se odričem mnogih stvari i naporno treniram dok vi kauč-svinje samo bacajte hejt s bedrusinama i podbradcima iskompleksirani bolesnici, voli vas Ava - napisala je starleta. 
 

Ključne riječi

Komentara 5

CR
crodux
09:24 05.09.2019.

a ti si muškara, izgledaš ko transić!

VI
Violeta098
09:27 05.09.2019.

A ti kad otvoriš usta samo gluposti ispadaju... Fuj..

ZB
Zoki-Bijela
09:26 05.09.2019.

Klikeric

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije