Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomlađivanje

Kad može Kim Kardashian, može i Snježana Mehun: Ovo je rezultat vampirskog tretmana

Foto: Facebook/RTL
1/7
11.12.2019.
u 07:00

Riječ je o prirodnom tretmanu pomlađivanja koji traje samo 30 minuta i nije bolan

Metoda pomlađivanja krvnom plazmom jedna je od omiljenih kod zvijezda Hollywooda, a posebno je obožava Kim Kardashian.

Ovoj prirodnoj metodi pomlađivanja odlučila se podvrgnuti i Snježana Mehun i javno je to objavila na svom Facebooku.

– Volite li me ovakvu, slika 1? E, da bi slika 1 bila takva, ipak nisu dovoljne zlatne ruke profi šminkera i filteri jer potrebna je makar mala pomoć sa slike 2! Ako može Kim Kardashian, mogu i ja jer i ja imam svog doktora Dinka Tončića za vampirski pilling – PRP tretman je prirodan tretman vlastitom krvnom plazmom i matičnim stanicama! – otkrila je Mehun tajnu svog svježeg i mladolikog izgleda. 

Ova inovativna metoda nekirurškog pomlađivanja revitalizira i obnavlja stanice kože te potiče proizvodnju novog kolagena. Tretman traje oko 30 minuta i nije bolan, a poprilično je učinkovit.

 

 

Poduzetnica koja stoji iza modnog brenda Duchess mladolikost održava ovakvim tretmanima, a svoj fit izgled održava redovitim odlascima u teretanu gdje vježba uz nadzor sina Dina, a partnerica u vježbanju joj je najčešće Nives Celzijus.  

Ključne riječi

Komentara 10

KA
karlodrago
07:34 11.12.2019.

Snježana ,kao da vuče malo u krug lakih žena.

DU
Deleted user
07:27 11.12.2019.

A tko je tocno Snjezana Mehun?

SX
sudbina x
08:54 11.12.2019.

Njofra: Snježana je žena poduzetnica, koja sve poduzima da bi njezine poduzetne manekenke i modeli imale što više posla....Osobito ljeti na jahtama a zimi naravno u hotelima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije