Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana i Lucija:

Kad jedna ima posla, druga čuva naše sinove. Ako treba, obojicu ih podoji

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/4
19.01.2018.
u 09:07

Naše uspješne sportašice Ana i Lucija Zaninović ispričale su kako im prolaze prvi mjeseci majčinstva

Ana i Lucija Zaninović, sestre i naše proslavljene tekvandoistice, krajem prošle godine postale su mame.

Lucija i njen suprug Nal Kuzmanić 2. studenoga postali su roditelji malog Ervina, a njena sestra Ana i njen suprug Duje Đapić roditelji su postali 5. prosinca kad im se rodio sin Toma. Sestre blizanke za Gloriju su ispričale kako im prolaze prvi mjeseci majčinstva i kako uskaču jedna drugoj u čuvanju sinova.

– Šalimo se da naši sinovi imaju dvije mame. Naime, kad jedna od nas ima nekog važnog posla, druga ih čuva, a ako treba, obojicu i podoji. Najdraže im je zaspati u kolicima, na zraku, pa svaki trenutak koristimo za šetnju. Ujutro smo Lucija i ja same s njima, a popodne nam se pridruže i muževi – ispričala je Ana. 

Lucija i Nal upoznali su se prije šest godina. Nal je triatlonac, a par se vjenčao u svibnju u splitskoj crkvi Gospe od Pojišana. Ana i Duje vjenčali su se mjesec dana nakon Lucije i Nela u istoj crkvi.

1/7

Komentara 12

DI
Diesel
09:55 19.01.2018.

Sto reci, idila, uzivajte.

ME
Menjik
09:14 19.01.2018.

nek su zivi i zdravi :-)

Avatar Sokol
Sokol
15:17 19.01.2018.

Znači doji koga god treba? Šta li muževi kažu na to?? Sin se zove Ervin??!! Pa mogao je i Erdin i Mirza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije