Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
shakira

'K mami u rock stilu'

Foto: JAMAL SAIDI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/18
06.08.2018.
u 09:32

Mamini dječaci izgledali su preslatko

“K mami u rock stilu” - napisala je kolumbijska pjevačica Shakira na svom profilu na Instagramu nakon što su je preslatki sinčići, petogodišnji Milan i trogodišnji Sasha iznenadili dolaskom na koncert u Chicago.

 

We rock too Mommy!

Objavu dijeli Shakira (@shakira)

Baš poput pravih rokera, dražesni mališani na koncert su stigli odjeveni u kožne prsluke, bijele majice i crne kratke hlače. Mamini dječaci izgledali su preslatko i, kako to već biva, izazvali su pravu lavinu komentara Shakirinih obožavatelja na društvenim mrežama.

“Pa to su mini Piqué i mini Shakira!” - stajalo je u jednom od tisuća komentara.

Podsjetimo, 41-godišnja Kolumbijka je na neko vrijeme morala odgoditi svoju svjetsku turneju ‘El Dorado World Tour’ zbog zdravstvenih problema, odnosno operacije glasnica, ali prije nekoliko mjeseci vratila se na pozornicu.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Na turneju se vratila jača nego ikad, pa ni nedavne glasine o prekidu sedmogodišnje veze s nogometašem Gerardom Piquéom nisu joj poremetile planove oko nastavka turneje. Naime, mediji su već nekoliko puta razdvajali par, a najviše glasina bilo je u prosincu kad je Shakira navodno ostavila obrambenog igrača Barcelone zbog njegove ovisnosti o kockanju.

Par nikada nije komentirao takve navode, a sudeći po Gerardovim objavama na društvenim mrežama, deset godina mlađi nevjenčani suprug prati svoju dragu na koncertima kad god mu to klupske obaveze dopuste. 

- Ovo je najbolji show koji sam ikad vidio - napisao je prije nekoliko dana objavivši snimku s koncerta. 
Kad je pop-diva krenula na turneju, Piqué je otišao na pripreme za Svjetsko nogometno prvenstvo, a sinovi su ostali kod kuće u Barceloni s bakom i djedom, roditeljima nogometne zvijezde.

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

Proteklu je subotu Shakira nastupila u Detroitu i potom ima slobodno nekoliko dana koje planira provesti uz obitelj i tako sve do utorka kada nastupa u Torontu u Kanadi.

- Već imamo ono najvažnije. Imamo svoju malu zajednicu, mnogo ljubavi jedno za drugo i za našu djecu. Iako je moja velika ljubav glazba, otkako su mi u život ušetala moja djeca i suprug, ne mogu odlučiti što mi je draže - priznala je Kolumbijka.

>> Shakira otkazala turneju zbog zdravstvenih problema

1/9
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije