Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMISIJA Vesna Mimica poznate natjerala na rekreaciju

Jutarnja gimnastika sa zvijezdama na HTV-u

18.01.2009.
u 17:06

Rukometno ludilo poharalo je našu zemlju. Tom groznicom zarazila se i Vesna Mimica, pa ćemo tako ovaj tjedan u HTV-ovoj emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” gledati njezine rukometne vježbe. No to nije jedino osvježenje koje je Vesna Mimica pripremila, jer tjedan iza rukometnih vježbi, poznate dame koje su pokazale svoje vještine u showu “Ples sa zvijezdama” pokazat će koliko su spretne u jutarnjem gimnasticiranju.

– Htjela sam unijeti malo promjene, pa sam pozvala cure iz “Plesa sa zvijezdama”. Gledatelji će tako tjedan dana vježbati uz Tamaru Despot, Zlatu Mück, Danijelu Trbović i Antoniju Šolu – otkrila je Mimica. Djevojke su poziv zaslužile jer su, kako kaže Vesna Mimica, imale dobar trening u plesu.

–Svaka od djevojaka izrazila je želju što bi na svome tijelu htjela “popraviti”, pa su na tome i poradile uz svoju voditeljicu.

– Kako sam naglo i intenzivno počela vježbati u plesu, jednako naglo i intenzivno sam prestala, i ove ranojutarnje vježbe bile su alarm da se opet posvetim svome tijelu i već ovaj tjedan krećem na fitness – kaže voditeljica Daniela Trbović, koja je odradila set vježbi za noge.

– Antonija je rekla da joj se stres “nagomilava” na ramenima pa je izabrala vježbu za ruke i rameni pojas, a Zlata, koja na ekranu izgleda mnogo jače, u prirodi je krhka i nasmijana djevojčica koja se zabrinula da joj struk nije idealan. Tamara kao trenerica fitnesa izabrala je istezanje i zagrijavanje tijela kao važan segment svakog treninga – rekla je Mimica, koja s nestrpljenjem očekuje da joj u goste dođu i njihovi plesni partneri.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije