Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulum za prijatelje

Justin Timberlake u Las Vegasu imao momačku večer

'Justin Timberlake attending the premiere of \'Trouble With The Curve\' in Los Angeles.  Photo: Press Association/Pixsell'
'Tammie ArroyoPress Association/P'
22.09.2012.
u 16:24

– Društvo se veselo zabavljalo u VIP dijelu kluba, gdje su boravili cijelu večer. Dok je Justin pio tekilu, njegovi su se prijatelji častili votkom – otkrio je izvor.

Iako su svi svjetski mediji potkraj kolovoza objavili vijest da su se Justin Timberlake i njegova dugogodišnja djevojka Jessica Biel tajno vjenčali, vijest je brzo demantirana te je otkriveno da će se raskošna svadba održati u listopadu u Italiji. Svoje zadnje dane slobode pjevač je već počeo slaviti. U Las Vegasu je u četvrtak navečer tulumario u krugu 20-ak prijatelja..

– Društvo se veselo zabavljalo u VIP dijelu kluba, gdje su boravili cijelu večer. Dok je Justin pio tekilu, njegovi su se prijatelji častili votkom – otkrio je izvor.

Dan nakon zabave u Las Vegasu Justin se uputio u Meksiko, gdje navodno nastavlja tulumariti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije