Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubavni krah

Justin Timberlake i Jessica Biel prekinuli nakon tri godine veze

Justin i Jessica
Foto: Pixsell
1/4
11.04.2010.
u 17:17

Par se još nije službeno oglasio o prekidu, međutim, evidentno je da je nakon tri godine strastvene veze priča došla do svog kraja.

Još jedna ljubavna priča započeta u “tvornici snova” nije dočekala sretan završetak. Pjevač Justin Timberlake i njegova djevojaka zanosna Jessica Biel više nisu u vezi. Rječnikom sportskih novinara, u krugu njegovih prijatelja i rodbine zavladali su šok i nevjerica.

Pjevačev prijatelj ispričao je za Sunday Mirror da je “Justin zbilja mislio da je u Jessici pronaša djevojku života, međutim jednostavno više nije išlo”. Mama slavnog pjevača uvijek je imala presudan utjecaj na sina, nedavno je izjavila kako obožava zvijezdu “Iluzionista” i samo joj nedostaju unuci do potpune sreće. Jessicu je opisala kao idealnu snahu, dok je poznato da joj Cameron Diaz nikad nije sjela.

Par se još nije službeno oglasio o prekidu, međutim, evidentno je da je nakon tri godine strastvene veze priča došla do svog kraja. Osim ako Lynn Harless sinu ne naredi da obnovi vezu jer Justin tvrdi da mami ne može reći “ne”.

Komentara 2

RA
rajko
07:43 12.04.2010.

Uh.zbog ove vijesti necu spavat mjesec dana

OB
-obrisani-
18:52 11.04.2010.

Izglededa da mu ni velika kita ne pomaqze .... ajme!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije