Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrasio tijelo

Justin Bieber se na Instagramu hvali još jednom, novom tetovažom

justin
Pixsell
04.08.2013.
u 09:00

Pjevač je sliku tek ukrašene ruke stavio na svoj profil. Osim po rukama Bieber ima tetovaže i na nogama, grudima i rebrima. Prošli mjesec je na lijevu ruku tetovirao oko svoje majke.

Pjevač Justin Bieber nakon prve tetovaže više se ne može zaustaviti pa je nedavno istetovirao cijelu desnu ruku. Najnovija mu je slika ruže, koju je smjestio između tigra i sove, tetovaža koje već postoje na njegovoj desnoj ruci.

Sliku tek ukrašene ruke stavio je na Instagram. Osim po rukama Bieber ima tetovaže i na nogama, grudima i rebrima. Prošli mjesec je na lijevu ruku tetovirao oko svoje majke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije