Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadio obožavatelje

Justin Bieber ponovo na velikoj pozornici

Justin Bieber
Foto: screenshot/instagram
1/3
23.04.2019.
u 23:53

Posljednji album pjevač je objavio 2015. godine, a povlačenje iz glazbe najavljivao je više puta.

Još jedan neplanirani događaj dogodio se ovaj vikend na trenutno jednom od najpoznatijih festivala, Coachelli.

Pjevač Justin Bieber pridružio se na pozornici mladoj pjevačici i headlinerici, Ariani Grande, te otpjevao svoj popularni hit "Sorry", koji broji više od tri milijarde pregleda. Ovo je bilo iznenađenje obožavateljima kao i samom pjevaču, koji kaže da nije planirao izići na pozornicu. Iako je najavio da se iz zdravstvenih i privatnih razloga povlači iz svijeta glazbe, na kraju nastupa zahvalio se obožavateljima te najavio skori izlazak novog albuma.

Posljednji album Bieber je objavio 2015. godine, a povlačenje iz glazbe najavljivao je više puta, što na sreću mnogih obožavatelja čini se ipak još neće učiniti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije