Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANADSKI PJEVAČ

Justin Bieber otkrio detalje o ovisnosti: Čuvari su često provjeravali imam li puls

Justin Bieber
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
20.04.2021.
u 22:00

Kanadski pjevač Justin Bieber (27) progovorio je o svojim problema s drogama koje je imao prije nekoliko godina.

Kanadski pjevač Justin Bieber (27) otvoreno je progovorio o svojoj borbi protiv droge. U intervjuu koji je dao za magazin 'GQ' rekao je da su njegovi tjelohranitelji tijekom noći ulazili u njegovu sobu i provjeravali mu puls kako bi se uvjerili da je živ.

Bieber je počeo pušiti marihuanu kada mu je bilo 12 godina, a između 19. i 21. godine dosegao je dno. Uzimao je alkohol, tablete, MDMA i "čarobne gljive". „Osjećao sam da žudim za još. Kao da sam imao sav taj uspjeh, a da sam još tužan i u boli. Još sam imao neriješene probleme. Mislio sam da će uspjeh učiniti da je sve dobro. Tako je za mene droga bila otupljujuće sredstvo kako bih izdržao“, rekao je mladi pjevač.

Tijekom te borbe imao je i nekoliko okršaja sa zakonom, a gubio je i viziju za svoju karijeru. Kanađanin je rekao da u industriji postoje ljudi koji plijene na nesigurnost drugih i to ga je ljutilo. „Onda ste vi ta mlada bijesna osoba koja je sanjala velike snove. Svijet vas samo ošamuti i pretvori u ovu osobu kakva ne želite biti“, opisao je Bieber.

Tijekom sljedećih godina Bieber se otrijeznio i radio na sebi, a vjeri u Boga i braku s Hailey Baldwin pripisuje zaslugu za vraćanje svog života na pravi put. Pjevač se s Baldwin vjenčao 2018. godine nakon godina prijateljstva. Međutim, priznao je da je prva godina njihova braka bila teška zbog problema s povjerenjem. „Postoje sve te stvari koje ne želiš otkriti osobi s kojom namjeravaš provesti ostatak života iz jednog jednostavnog razloga - jer te strah i ne želiš tu osobu prepasti“, objasnio je.

Pop pjevač prošli je mjesec objavio svoj šesti studijski album 'Justice', a u SAD-u je na prvom mjestu, kao i singl 'Peaches'. Ovaj uspjeh ga je učinio prvim muškim umjetnikom u povijesti koji je istovremeno debitirao na prvom mjestu ljestvice 'Billboard Hot 100' i 'Billboard 200'.

VIDEO Kim Kardashian je proglašena milijarderkom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije