Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagodba

Justin Bieber ipak nije otac, Mariah povukla tužbu za očinstvo

justin bieber
pixsell
16.11.2011.
u 14:40

Samohrana majka koja je prije dva tjedna prozvala Biebera da je otac njezina četveromjesečnog sina Tristana i pri tome novac za uzdržavanje djeteta tražila na sudu, prošli je tjedan potiho povukla tužbu protiv pjevača

Selena Gomez napokon može odahnuti. Njezin dečko Justin Bieber ipak nije otac djeteta 20-godišnje samohrane majke Mariah Yeater.

Naime, Mariah koja je 17-godišnjeg Biebera prije dva tjedna prozvala da je otac njezina sina Tristana te od njega tražila da se podvrgne testu očinstva i novac za uzdržavanje djeteta, povukla je tužbu protiv mlađahne pop-zvijezde.

Tužba je povučena kad je Bieber odlučio da će se podvrgnuti testu očinstva, ali i tužiti Mariah zbog laži koje o njemu iznosi u javnost. Podsjetimo, dvadesetogodišnjakinja je tvrdila da je prošle godine nakon Justinova koncerta u Los Angelesu s njim imala seksualni odnos u zahodu iza pozornice, da je seks trajao točno trideset sekundi i da je zatrudnjela.

Odvjetnici koju su je zastupali navodno su otkazali svoje angažmane.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije