Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi humanitarac

Justin Bieber dao svoju zmiju, bou Johnsona, na dražbu

justin
Pixsell
10.11.2011.
u 12:55

Vrijednost reptila procjenjuje se na tisuću dolara, ali već je postigao cijenu od 1750 dolara na stranici Charity Buzz. Dražba završava 29. studenoga. Egzotični kućni ljubimac svom je vlasniku pravio društvo na dodjeli nagrada MTV-a.

Justin Bieber odlučio je svoju zmiju Johnsona, mladunče boe, dati na humanitarnu dražbu. Sav prihod ide neprofitnoj organizaciji Pencils of Promis koja prikuplja prihode za gradnju škola i stvara bolje uvjete za obrazovanje u zemljama u razvoju.

Vrijednost reptila procjenjuje se na tisuću dolara, ali već je postigao cijenu od 1750 dolara na stranici Charity Buzz. Dražba završava 29. studenoga.

Egzotični kućni ljubimac svom je vlasniku pravio društvo na dodjeli nagrada MTV-a u kolovozu. Justin ga je poveo sa sobom kako bi skratio vrijeme dok je njegova djevojka Selena Gomez intervjuirala zvijezde na crvenom tepihu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije