Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jurski svijet: Pad kraljevstva premijerno projeciran u zagrebačkom Cineplexxu

Jurski svijet: Pad kraljevstva
Foto: Promo
1/7
06.06.2018.
u 13:43

Park je u prošlosti. Genetska moć je oslobođena. Sve će se promijeniti.

Jučer je zagrebački Cineplexx preplavio novi val dino-manije. Jursko ludilo se službeno vratilo, i to na velika vrata. Premijera željno iščekivanog nastavka najpoznatije sage o dinosaurima privukla je brojna poznata lica hrvatske javne scene, a okupljeni su dolazak novog filma iz omiljenog serijala proslavili uz piće dobrodošlice Johnny Walker Black Label.

Zbog velikog interesa, premijerna je projekcija ovog puta iznimno održana u dvije kino dvorane istovremeno, a u šarolikoj publici gledatelja svih generacija našli su se i Renata Končić (Minea), Mario Petreković, Ana Miščević, Davor Dretar (Drele), Katarina Baban, Zlatan Zuhrić (Zuhra), Irina Čulinović, Maša Zibar (Mashin’ the Beauty), Ines Preindl, Dean Sinovčić, Ivana Nanut, Ivana Delač Đolo i drugi.

Četiri godine nakon uništenja tematskog parka, prirodna katastrofa prijeti otoku Isla Nublar. Nadolazeća opasnost spojit će nas ponovno s omiljenim prapovijesnim stvorenjima, a ljubav prema dinosaurima i strast za njihovo spasenje spojit će i stare znance; Owena i Claire te u njima probuditi stare osjećaje. Kada se neaktivni otočni vulkan počne vraćati u život, oni organiziraju akciju spašavanja preostalih dinosaura od konačnog istrebljenja. Hoće li život ipak pronaći put?

Foto: Promo

Glavni glumac Chris Pratt, o filmu Jurski svijet: Pad kraljevstva kaže kako je nastao u nastojanju filmske ekipe da stvori nešto što će biti dostojnim dijelom postojećeg nasljeđa Jurskog carstva i svojim se tonom podudarati s prethodnim filmovima, a istovremeno publici ponuditi nešto novo i odvesti priču u novom smjeru. Uz Pratta i Bryce Dallas Howard, u novom nastavku također gledamo Jamesa Cromwella, Teda Levinea, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniellu Pineda, Tobyja Jonesa, Rafea Spalla, B.D. Wonga te Jeffa Goldbluma, a serijalu ostaju vjerni i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg i Colin Trevorrow.

Uz sve čudo, avanturu i uzbuđenje koji su sinonim za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti kina, Jurski svijet: Pad kraljevstva u hrvatska kina vraća omiljene dinosaure i paleontologe, uz nove vrste, izazove i više napetosti nego ikad. Pripremite se za adrenalinsku misiju bijega s otoka; idealnu kombinaciju nostalgije i uzbuđenja u bitci za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo.

Hoće li naš svijet (p)ostati jurski saznajte u svim kinima od ovog četvrtka 7.6.2018.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije