Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska traži zvijezdu

Jurica Gorša: I dalje ne mislim odustati od country glazbe

Jurica Gorša
16.02.2010.
u 22:04

Strastveni obožavatelj country glazbe, Jurica je sretan jer mu se Tony Cetinski ispričao i rekao kako je trebao proći i u prvoj sezoni ovog glazbenog showa

Pošto mu je u prvoj sezoni showa “Hrvatska traži zvijezdu” Jelena Radan odlučnim “ne” zapečatila sudbinu, valpovački kauboj Jurica Gorša ove je godine uspio ući u drugi krug, u 100 najboljih natjecatelja raspjevana realityja.

– Vrlo sam sretan i nemam zamjerki žiriju – rekao nam je nakon prolaska oduševljeni Jurica.

– Posebno mi je drago što mi se Tony ispričao i rekao kako sam i u prvoj sezoni trebao proći. Vidjelo se da mu je doista žao – rekao je strastveni obožavatelj country glazbe te se osvrnuo i na pjevačicu Jelenu Radan.

– Sada kad sam prošao o njoj i ne razmišljam iako mi je doista smiješno da ona prigovara meni zbog glazbe koja nije autohtona, a za nju i njezin fado u Hrvatskoj nitko nije ni čuo – oštar je Jurica koji nam je otkrio kako ni u nastavku natjecanja neće odustati od country glazbe.

Komentara 3

OB
-obrisani-
08:32 17.02.2010.

Zvijezda bugarske estrade ,žene luduju za njim kako zbog kaubojskih talenata tako i što je vlasnik najveće bačve u cijeloj Bugarskoj !!!

OB
-obrisani-
22:16 16.02.2010.

Cijela Bugarska je ponosna zbog ove vijesti ,te se razmatra da na rođendan ovog prekrasnog čovjeka proglase državni blagdan !!!

CM
crni_marko
23:24 16.02.2010.

Ako može onaj iz Splita mislit da je Elvis, može i ovaj biti kauboj. Važno je da su \"originalni\" :))))) Čisti hrvatski proizvodi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije