Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala veliko srce

Julija iz ŽNV-a odbila pomoć: Otkrila i gdje želi da se preusmjeri prikupljeni novac

Foto: RTL
1/4
07.12.2019.
u 12:35

Nakon što je bivša časna sestra nakon ispadanja izjavila da u svojoj kući nema adekvatan krevet te da joj je stoga ljepše boraviti u kući s kandidatima bivša natjecateljica Jelena Putnik odlučila joj je pomoći. - Šokirala sam se kad me je Jelena kontaktirala. Trebalo mi je vremena da se priberem, zbrojim i saberem sama sa sobom! - kaže Julija.

Donedavna natjecateljica 'Života na vagi' Julija Bošnjak mnoge je ganula svojom tužnom životnom pričom. Nakon što je bivša časna sestra nakon ispadanja javno izjavila da u kući nema adekvatan krevet te da joj je stoga ljepše boraviti u kući s kandidatima bivša natjecateljica Jelena Putnik odlučila joj je pomoći.

Pokrenula je akciju za skupljanje novca kojim bi se Juliji kupio novi krevet, a nesebična Julija, unatoč skromnim uvjetima u kojima živi odlučila je prikupljeni novac usmjeriti onima kojima treba više od nje.  

Pogledajte i što danas rade naše reality zvijezde.

- Šokirala sam se kad me je Jelena kontaktirala. Trebalo mi je vremena da se priberem, zbrojim i saberem sama sa sobom! Ali pomoć meni…kako? Zašto? Zbog čega? Nije mi bilo jasno dok nisam pročitala portale... Istina je, još uvijek sam nezaposlena, ali ima nekih obećanja…A za ostalo mogu reći, ne osjećam se toliko siromašnom, imam krov nad glavom, najosnovnije za život jer nije sreća u novim i lijepim starima. Nisam ništa tražila, pa bih voljela da sve to što sad Jelena prikuplja, pošalje stradalima od potresa u Albaniju. Njima je potrebnije nego meni - rekla je Julija za Story.

Priznala je i da ju je iznenadila Jelenina gesta koja nam je kazala kako se u akciju uključio veliki broj građana. - Nevjerojatan je broj ljudi koji se javio da želi pomoći. Prvi koji su nesebično ponudili pomoć, moji su klijenti, a odmah nakon njih pratitelji koji su se javili na društvenim mrežama, odmah nakon moje objave - ispričala je Jelena za Večernji list.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije