Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona uskoro

Julie želi osvojiti Savršenog, a na njen Instagram profil morate zaviriti

Foto: Instagram
1/6
26.08.2019.
u 14:41

Uvijek će prednost dati kavalirima koji damama otvaraju vrata i pridržavaju stolac, a sa sigurnošću tvrdi da su njezin odabir zgodni, muževni i hrabri dečki uz koje će se uvijek osjećati sigurno.

Kad je bila mala i živjela u Americi, Julie Pavlović (20) je sa svojom sestrom obožavala gledati američku verziju showa "The Bachelor", a sada je kandidatkinja druge sezone RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni".

Prava avanturistica, koja se kao tinejdžerica s obitelji doselila u Zadar, s oduševljenjem je prigrlila sudjelovanje u emisiji zato što se najviše veseli novim iskustvima i putovanjima te nezaboravnim trenucima zabilježenim fotoaparatom, što joj i hobi.

Atraktivna brineta priznaje da nikada nije imala ozbiljnu vezu niti je bila ludo zaljubljena pa se nada da će to show promijeniti jer čvrsto vjeruje da se pred kamerama može roditi ljubav.

Uvijek će prednost dati kavalirima koji damama otvaraju vrata i pridržavaju stolac, a sa sigurnošću tvrdi da su njezin odabir zgodni, muževni i hrabri dečki uz koje će se uvijek osjećati sigurno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙💎💙

A post shared by 𝕵𝖚𝖑𝖎𝖊 𝕻𝖆𝖛𝖑𝖔𝖛𝖎𝖈 (@jewel_z_jules) on

 

Na svom Instagram profilu Julie voli objavljivati atraktive fotografije, a najviše je onih na kojima je snimljena u kupaćem kostimu i za koje od svojih obožavatelja redovito dobiva komplimente.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Asterix
Asterix
15:47 26.08.2019.

Ove instagramuše će mi ogaditi ženski rod.

amo_ća
16:08 26.08.2019.

O jada

MI
midea
16:01 26.08.2019.

o neeee , zar opet ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije