Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvorio se

Jovan otkrio bizaran razlog zbog kojeg nije htio spavati s Paulinom

Foto: RTL
1/6
15.03.2019.
u 19:30

"S Paulinom nije ništa bilo. Nije se išlo u sobu jer sam bio siguran da je to sve bio dogovor između Ivane, Ružice i nje. Večer je završila zabavom, ali ništa nije bilo, sumnjao sam da su to njih tri smislile" rekao je farmer.

Jovan Karapandža i Paulina Tomčić odlučili su otkriti što se stvarno dogodilo nakon što su se kamere ugasile. Naime, Paulina je u finalu showa 'Ljubav je na selu' sjela Jovanu u krilo te mu priznala da se "sva trese koliko je on pali".

Jovan je ipak za RTL otkrio da se ništa nije dogodilo između njih.

"S Paulinom nije ništa bilo. Nije se išlo u sobu jer sam bio siguran da je to sve bio dogovor između Ivane, Ružice i nje. Večer je završila zabavom, ali ništa nije bilo, sumnjao sam da su to njih tri smislile" rekao je farmer.

Paulina je ukratko podijelila svoju stranu priče: 

"Malo smo se ljubili, ali nije došlo do sobe. Dogovorili smo se da nije to za pred ljudima. Nismo se vidjeli, ali smo se čuli. Ako ćemo se jednog dana ponovno vidjeti, opet ću ga ljubiti. Ja bih uvijek to ponovila s njim. Kad god bih ga vidjela, bila bih s njim. Ali ne za brak, naravno, nego ovako, kako on kaže, kreš varijanta" kazala je Paulina.

Saznajte sve o kandidatima showa 'Ljubav je na selu':

Ključne riječi

Komentara 15

FA
fake
20:22 15.03.2019.

Glup i gluplji 3.

Avatar patkovic
patkovic
21:28 15.03.2019.

otkud nisi jovo kad ima video di zezaš

GV
golub Vaso
20:34 15.03.2019.

koji je bizaran razlog da VL promovira ovaj šljam od emisije i televizije, pranje mozga od 0 do 24.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije