Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Uskrs

Josipu Radeljaku provalili u ured na Cvjetnom i ukrali pištolj

\'zagreb ,jurisiceva,  19.02.2009. Josip Dikan Radeljak sa suradnicima i odvjetnicima na konferencijji za tisak u povodu alucaja Axela Petkovica Photo: Patrik Macek/Vecernji list\'
Patrik Macek/Vecernji list
26.04.2011.
u 14:47

Radeljak je tijekom uskrsnih blagdana bio u inozemstvu, a vraća se tek danas pa se još ne zna nedostaje li još nešto iz njegovih prostorija. Poduzetnik navode nije htio potvrditi ni demantirati

Tijekom vikenda provaljeno je u ured Josipa Radeljaka Dikana na zagrebačkom Cvjetnom trgu. Za sada se jedino zna da je ukraden pištolj Magnum.

Radeljak je tijekom uskrsnih blagdana bio u inozemstvu, a vraća se tek danas pa se još ne zna nedostaje li još nešto iz njegovih prostorija. Poduzetnik navode nije htio potvrditi ni demantirati:

– Ne želim o tome razgovarati – uzvratio je u telefonskom razgovoru.

Sa svojom izabranicom Dolores Lambašom bio je na putovanju Europom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije