Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Josipa Pavičić: “Nico me zaprosio i uskoro ćemo pred oltar ”

josipa pavicic
02.03.2010.
u 16:01

Naime, nakon godinu dana veze, Josipa se zaručila za pet godina starijega bivšeg nogometaša, Talijana Nicu Berardinija, s kojim priželjkuje i obitelj.

– Zaruke su bile vrlo lijepe, romantične i intimne, baš u talijanskom stilu – otkrila nam je voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić koja će s dečkom, poduzetnikom Nicom Berardinijem, uskoro stati pred oltar. Naime, nakon godinu dana veze Josipa se zaručila za pet godina starijega bivšeg nogometaša s kojim priželjkuje i obitelj.

– Naravno da želim djecu s njim, jedno ili dvoje – kaže 32-godišnjakinja koja iz desetogodišnje veze s novinarom Markom Cigojem ima sina Vitu koji se, tvrdi Josipa, odlično slaže s Nicom.

– Djeca najbolje prepoznaju dobre ljude s iskrenim namjerama – kaže bivša pjevačica koja će, kad postane gospođa Berardini, živjeti na relaciji Hrvatska – Italija.

– Vodim dinamičan život pa mi ni stalna putovanja ne padaju teško. Radije bih tako živjela još neko vrijeme nego da se za stalno preselim u Italiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije