Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mijenja se

Josipa Lisac pokazala kako je izgledala prije 40 godina, obožavatelji je zasuli komplimentima

Foto: Instagram screenshot
1/10
15.05.2021.
u 18:45

Josipa je tada već bila dobro poznato lice na domaćoj sceni.

Glazbena diva Josipa Lisac (71) na sceni je više od 50 godina, tijekom kojih je publiku oduševljavala svojim pjesmama, ali i posebnim outfitima. Uvijek drugačija, svoj stil nije mijenjala od samih početaka, osim ponekih boja kose.

Josipa je sada na svom Instagramu objavila fotografiju iz 1982. godine koju je snimio Željko Koprolčec i pokazala kako je izgledala u svojim ranim tridesetima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

"1982.", kratko je napisala Josipa pored fotografije ispod koje su se nizali komplimenti pratitelja.

"Ovo mi je jedna od Vaših najljepših fotki", "Predivna", "Diva jednom, diva uvijek!", "Najljepša naša Josipa", pisali su joj pratitelji.

Josipa je tada već bila dobro poznato lice na domaćoj sceni.

U 50. godina svoje karijere Josipa Lisac pokazala je da joj niti jedna glazbeni žanr nije stran, a uvijek je bila spremna i na suradnje s kolegama. Godine 1971. srela se s Karlom Metikošom  u kojem je pronašla je svog skladatelja i svoju jedinu ljubav. Do tada poznatiji kao Matt Collins, Karlo Metikoš započinje novu stranicu u svojoj glazbenoj povijesti, počinje pisati pjesme za Josipu. 1972. godine Josipa na Zagrebfestu pjeva pjesmu „Dok razmišljam o nama“ koju autorski potpisuju Karlo Metikoš i Ivica Krajač, a već iduće '73 izlazi kultni album „Dnevnik jedne ljubavi“ koji spada u deset najvećih diskografskih ostvarenja u domaćoj diskografiji.

VIDEO>> Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli nakon 24 godine veze

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar gulag
gulag
19:16 15.05.2021.

Nedaj bože da Milanović pobijedi i za 2. mandat pa da ona opet pjeva himnu...

MA
Mary5
22:54 15.05.2021.

Nakaradno kao i danas !!!!

MA
Mama
05:52 16.05.2021.

Diva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije