Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne srami se

Jelena iz 'Života na vagi' pokazala svoje strije i osvrnula se na kritike

27.07.2019.
u 12:11

Možda bude kože i strijica, a možda i ne bude. Bit će onako kako bum se osjećala. A želim se osjećati lijepo, zdravo i sposobno u svojoj koži i tijelu, poručila je Jelena Putnik.

Jeleni Putnik RTL-ov show "Život na vagi" promijenio je život i pomogao joj da se vrati u formu i riješi viška kilograma.

Ono o čemu mnogi ne govore su i neke ne baš lijepe posljedice skidanja viška kilograma poput strija i viška kože na određenim dijelovima tijela.

Jelena je odlučila progovoriti baš o tome i priznala je da su je neki i kritizirali kako nakon izlaska iz showa nije odmah imala trbušnjake i na početku se grizla zbog takvih komentara. Napisala je kako voli svoje tijelo i da uvijek postoji i dani kad nije sretna svojim tijelom jer je ponesu fotografije koje vidi na društvenim mrežama, a koje su rezultat provlačenja kroz brojne filtere i PhotoShop.

- Budite zdravi i sretni s pločicama ili bez - tak svejedno. Sebi budite lijepi. Ja sam si obećala, ne six pack, nego malo utegnutije tijelo čisto da vidim koliko ću navodno biti zadovoljnija tako 'ravnija'. I ponekad mi se brutalno nakon svih ovih borbi zadnje 2 godine ne da, ali ustrajem i malo po malo idem naprijed. Možda bude kože i strijica, a možda i ne bude. Bit će onako kako bum se osjećala. A želim se osjećati lijepo, zdravo i sposobno u svojoj koži i tijelu. Cure, šaljem podršku i samo tako dalje. Sigurna sam i da su kritičari posrtali na nekim svojim poljima - napisala je Jelena uz fotografiju na kojoj se na njenom trbuhu naziru strije.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Naglasila je kako se ovom fotografijom pridružila Josipi Lopac i Luciji Šarić, bivšim kandidatkinjama showa "Život na vagi" koje su odlučila pokazati svoje nesavršenosti kojih se nimalo ne srame. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:23 27.07.2019.

ne gledam te emisije, ali cura dobro izgleda.... dragi nam je bog dao materijale od elastana koji sve ispegla.... sretno ti curo, ali moraš biti oprezna, slatkiši zavaraju protivnike ( nas) 😀

MI
midea
15:42 27.07.2019.

Bravo Jelena !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije