Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi život

Josipa iz 'Života na vagi' pokazala kako je 'nokautirala' supruga

14.01.2019.
u 12:24

Divno je imati dobrog muža koji je spreman dobiti batina. Treba imati strpljenja s ''boksačicom''. Dobio je na raznorazna mjesta udarce. Izdržao je muški, kaže Josipa

Josipa Lopac, kandidatkinja treće sezone reality showa ''Život na vagi'', i nakon završetka showa zdravo se hrani i marljivo vježba.

 

U njezinu procesu mršavljenja velika podrška joj je i suprug Boris, pa je tako na Instagramu objavila fotografiju na kojoj trenira boks sa suprugom Borisom.

– Divno je imati dobrog muža koji je spreman dobiti batina. Treba imati strpljenja s ''boksačicom''. Dobio je na raznorazna mjesta udarce. Izdržao je muški – kaže Josipa.

Obožavatelji su joj u komentarima napisali kako su malo zabrinuti da ne ozlijedi supruga, dok su drugi u šali napisali da bi ga trebala i jače udariti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mali i kratki uvid kako treniramo 🥊🥊

A post shared by Josipa Lopac (@josipa_lopac) on

 

Josipa je u showu često naglašavala kako joj je suprug najveća podrška u svemu, a njeni problemi s kilogramima počeli su nakon vjenčanja i udebljala se 50 kilograma.

Glavni motiv zbog kojeg se prijavila u show jest želja za majčinstvom. Kada je ušla u show, imala je 146 kilograma, a na finalnom vaganju vaga je pokazala kako Josipa ima 89 kilograma.

Pogledajte koji parovi su pronašli ljubav u showu "Život na vagi"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije