Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika promjena

Josipa iz 'Života na vagi' ovako izgleda godinu dana nakon finala showa

Foto: Instagram
1/6
19.11.2019.
u 10:35

Ova 26-godišnjakinja u show je ušla sa 146 kilograma, a u finalu je vaga pokazala da ima 89 kilograma.

Prošlo je godinu dana od finala treće sezone RTL-ova showa "Život na vagi" u kojem je sudjelovala i 26-godišnja Josipa Lopac.

Ona je u show ušla sa 146 kilograma, a zahvaljujući disciplini, treninzima i zdravijoj prehrani u finalu je vaga pokazala da Josipa
ima 89 kilograma.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nakon showa Josipa je nastavila trenirati i paziti na prehranu. Prisjećajući se dana finalne emisije od prije godinu dana, priznala je kako nije uvijek bilo lako u toj borbi s viškom kilograma.

– Mali pomaci svaki dan vode do rezultata. Bilo je uspona i padova i to velikih, ali uvijek trebamo nastaviti dalje, bez obzira na to gdje smo skrenuli s puta!  Godina dana od finala je prošlo – napisala je i dodala kako je imala težak put, ali sada je sretna i zadovoljna.

 

 

Zahvaljujući dobrom rezultatu ove godine nakon dugo vremena odvažila se skinuti u kupaći kostim i otići na plažu.

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

Ključne riječi

Komentara 3

ZE
Zekonja
11:02 19.11.2019.

89 kila, pa ono, debela je, ako mene pitate. I kaj sad ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije