Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi bračni par

Josip Brekalo objavio prve fotografije s vjenčanja, kum je kolega nogometaš

Foto: Instagram/ josip_brekalo
1/4
20.07.2021.
u 10:04

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Brekalo (23) oženio se ovu subotu s partnericom Dominikom, a na društvenim mrežama je objavio prve fotografije s vjenčanja.

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Brekalo (23) oženio se ovu subotu s partnericom Dominikom, a na društvenim mrežama je objavio prve fotografije s vjenčanja.

"D&J 17.07.21", napisao je nogometaš u opisu fotografija na kojima pozira sa svojim suprugom. Na prvoj fotografiji supružnici nasmijani plešu, dok je na drugoj fotografiji s njima i nogometaš Borna Sosa (23) koji je bio Josipov kum.

Foto: Instagram/ josip_brekalo

Objava je ubrzo skupila više od 20. 000 lajkova i brojne čestitke među kojima su se našli i kolege nogometaši.

"Neka je sa srećom", "Čestitke", "Predivni ste", "Sve najbolje mladenci", samo su neki od komentara, dok se jedna obožavateljica našalila i tužno napisala:

-Eh da sam bare ja na njenom mjestu.

Proslava se održala u zagrebačkom hotelu Westin, a za prvi ples mladenci su odabrali pjesmu "Jedina ljubav", Dalmatina i Mihaela Starčevića.

Podsjetimo, par je ove godine dobio prvo dijete, kćer Niku.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sani1
11:08 20.07.2021.

Hmmm, veliki katolik, no što je s predbračnom čistoćom? Sve ti je to, kume moj, jedan veliki teatar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije