Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nick cave

Još uvijek osjećam prisutnost mog poginulog sina

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/2
04.11.2018.
u 12:24

Cave je odgovorio na pismo obožavateljice koja je ispričala kako još uvijek osjeća 'prisutnost' pokojnih članova obitelji te je rekao kako i on osjeća prisutnost svog sina

Kultni pjevač Nick Cave s obožavateljima je podijelio veliku bol koju osjeća otkad mu je 2015. preminuo sin.

Cave je, naime odgovorio na pismo obožavateljice koja je ispričala kako još uvijek osjeća 'prisutnost' pokojnih članova obitelji te rekao kako i on osjeća prisutnost svog sina.

- Ako volimo, tugujemo. Osjećam prisutnost svog sina, svugdje, premda više nije s nama - rekao je frontman banda Nick Cave and the Bad Seeds, prenosi BBC.

Nickov sin Arthur je prije tri godine pao s 18 metara visoke litice i preminuo u bolnici. Kasnije se ispostavilo da je tinejdžer bio pod utjecajem LSD-a.

Njegova supruga Susie Bick, modna dizajnerica i majka blizanaca Earla i pokojnog Arthura objasnila je da joj je posao postao utjeha i bijeg nakon obiteljske tragedije.

- Pokušavam naći utjehu. Čitam knjige u kojima piše da moram pronaći snagu jer moj Arthur i dalje živi u mojem srcu. Da, on jest u mojem srcu, ali on ne živi, njega nema i to je bolno.

- Tuga je strašan podsjetnik na dubinu naše ljubavi i bespogovorna je poput ljubavi. Ona okupira srž našeg bića i kroz naše prste se širi do granica svemira - rekao je Cave. 

Dodao je kako sve vrijeme osjeća Arthurovu prisutnost.

- Čujem ga kako mi se obraća i vodi me, iako možda nije tu. Ti duhovi, poput ideja, govore o mogućnosti. Pratite svoje ideje, jer se s njihove druge strane nalaze promjene, razvoj i pokajanje. Prizovite ih i dajte im život, jer njihove nestvarne ruke nas vraćaju u svijet iz kojeg smo izbačeni - u bolju sadašnjost i nezamislive promjene - kaže Cave.

Pogledajte video o deset godina nakon smrti Dine Dvornika: 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

LI
lietuva
15:31 04.11.2018.

Još osjećam prisutnost SVOG poginulog sina.

Avatar rubinet
rubinet
11:31 05.11.2018.

Još uvijek osjećam prisuće svog sina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije