Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEGASPEKTAKL

Još samo 5 dana do početka showa The Voice

The voice
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/2
12.01.2015.
u 14:44

Emitiranje najiščekivanijeg domaćeg TV showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ započinje u subotu 17. siječnja

Prva od 15 emisija showa „The Voice – najljepši glas Hrvatske“ započinje ove subote na Prvom programu Hrvatske televizije u 20 sati. „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ multimedijski je projekt, jedinstveno natjecanje u kojemu stas, držanje i ljepota nisu presudni. Natjecanje se sastoji od postupka predizbora, audicije, dvoboja i natjecanja uživo. U predizborima održanim u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu među gotovo 2.500 prijavljenih izabrano je 97 kandidata koji glasovne sposobnosti predstavljaju na audiciji pred četiri mentora. Predstavljaju zaista samo svoj glas jer ih mentori na audiciji ne mogu vidjeti. Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku „moj glas“ mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje. U tom trenutku stolac se zaokrene i oni se prvi puta suoče s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje timove od po 12 natjecatelja i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima – savjetnicima mentora.

Nakon pet audicija i nakon što mentori izaberu svoje timove, započinje druga faza natjecanja - dvoboji. Mentori će se posvetiti pripremi i usavršavanju natjecatelja dijeleći s njima tajne vlastitog iskustva i znanja. U četiri emisije dvoboja mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe koji pjevaju u duetu ispred gledatelja u studiju. Odmah nakon izvedbe dueta mentor odlučuje koji će natjecatelj u sljedeći krug natjecanja – uživo.

Natjecanja uživo završni su dio u kojem se kandidati natječu jedni protiv drugih u nekoliko nastupa uživo, a tko će pobijediti – svojim glasovima do finala odlučuju i mentori i gledatelji. Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju samo gledatelji.

Voditelji ova showa su poznata lica s malih ekrana Iva Šulentić i Ivan Vukušić kao i reporterka digitalnih izdanja Zlata Muck Sušec. Cijela ekipa showa s više od 300 profesionalaca sigurna je da će opravdati očekivanja gledatelja, koji će u ovom premium programu pozitivnog ozračja imati prilike vidjeti i čuti mnoštvo zanimljivih glazbenih talenata. Prvi put u Hrvatskoj prikazivat će se projekt visokokvalitetne produkcije koji sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže. Kroz The Voice, HRT koristi sve svoje platforme te uspostavlja interaktivnu komunikaciju. The Voice – Najljepši glas Hrvatske već sada ima više od 35 tisuća likeova na službenoj Facebook-stranici, a može se pratiti i na Twitteru, Instagramu i YouTubeu.

„The Voice - Najljepši glas Hrvatske“ natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of..., u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.

Komentara 5

LI
liskovaca
15:06 12.01.2015.

pazi "megaspektakl"!!!!! garantirano još jedan neuspjeh!

MA
majusko
17:20 12.01.2015.

Da je bar na RTL u kao prije nekoliko godina. Ovi sa HTV a jednostavno nemaju sposobnosti to izvesti. Pa pogledajte samo Styling-e. Kao da su ih iz 61. izvukli. Katastrofa

BR
brodludjaka
18:21 12.01.2015.

Ako je Iva Šulentić onaj djevojčurak kreštavog glasa onda će to biti negledljivo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije