Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikako im ne ide

Još negativnog publiciteta za Harryja i Meghan, ovaj rezultat nisu očekivali

Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex are seen arriving at All Saints Church in Windsor where they attended the Sunday morning service alongside HRH Queen Elizabeth II.
Foto: IKM PICS/PIXSELL/PIXSELL
1/7
10.10.2020.
u 10:00

Par se trudi pokazati svijetu kako brinu o ekologiji, ali jedno istraživanje pokazalo je suprotno.

Prince Harry i njegova supruga Meghan Markle angažirali su se u brojnim projektima i humanitarnim organizacijama koje su posvećene zaštiti okoliša. Ali njih dvoje i nisu baš najbolji primjer kada je u pitanju zaštita okoliša i to je u svom istraživanju potvrdila i tvrtka SaveOnEnergy.

Ova tvrtka provela je istraživanje i ocijenila kako se deset osoba iz kraljevske obitelji odnose prema ekologiji i prema njihovim rezultatima Harry i Meghan nisu baš uzoran primjer ekološki osviještenih osoba. Američka glumica i britanski princ dobili su tek devet bodova i završili na zadnja dva mjesta ove ljestvice, dok je Harryjev otac Charles u ovom istraživanju ispao jedan od bolje ekološki osviještenih članova kraljevske obitelji i dobio je 156 bodova. Ocjenjujući koliko su članovi kraljevske obitelji angažirani u očuvanju okoliša SaveOnEnergy pratio je koliko koriste električna vozila, koliko koriste odjeću od ekoloških materijala...

- Harry i Meghan voze električne automobile i trude se da je odjeća koju kupuju pa čak kad je riječ i o poznatim dizajnerskim komadima od ekološki prihvatljivih materijala, ali zbog prošlogodišnjih učestalih putovanja u kojima su putovali privatnim a ne komercijalnim letovima te za razliku od ostalih članova kraljevske obitelji znatno su smanjili angažman u dobrotvornim organizacijama koje brinu o zaštiti okoliša između ožujka 2019. i 2020., što je utjecalo na njihov konačni rezultat u ovom istraživanju - objasnili su u SaveOnEnergy.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije