Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
džepna venera

Još jedna velika zvijezda ljetuje u Hrvatskoj: Kylie Minogue je u okolici Rovinja, uživa u luksuznoj vili

2022 Cannes Film Festival
Foto: Boesl
1/6
09.08.2022.
u 20:45

Pjevačica hitova 'Can't  Get You Out Of My Head', 'The Loco-Motion' i 'Spinning Around' trenutačno boravi u okolici Rovinja u jednoj vili s pet zvjezdica.

Glazbenica Kylie Minogue (54) jedna je od zvijezda koja je ove godine za odmor odabrala Hrvatsku. Pjevačica hitova 'Can't  Get You Out Of My Head', 'The Loco-Motion' i 'Spinning Around' trenutačno boravi u okolici Rovinja u jednoj vili s pet zvjezdica, javlja RTL.

Kako tvrdi taj medij, Minogue koja nosi i nadimak džepna Venera zbog toga što je visoka 1.52 metara, jako je simpatična. 
Lijepa Australka nedavno je potvrdila da će se nakon 30 godina života u Velikoj Britaniji vratiti u rodnu Australiju kako bila bliže obitelji, a odluku je donijela nakon što je razdoblje lockdowna provela u rodnoj zemlji.

To je nešto o čemu je razmišljala dugo. Prošle godine, kad je bila u Australiji duže vrijeme zbog zabrane putovanja, imala je vremena promisliti gdje želi da joj bude baza. Poput mnogih umjetnika dosta svog života provodi na turnejama ili putujući, pa to i neće biti neka velika promjena budući da ionako ne provodi puno vremena na jednom mjestu. S pjevačicom će se preseliti i njezin dečko Paul Solomons koji je napustio svoj posao u Londonu pa će tako više vremena provoditi sa svojom odabranicom. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije