Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati filmaš u problemima

Još jedna optužba u nizu: Redatelj prijetio slavnoj glumici da će je uništiti

Foto: PIXSELL
1/6
07.04.2021.
u 23:15

Kako navodi dobro upućeni izvor, Gal Gadot i Jason Momoa (41) ispitivali su Whendona o promjenama u scenariju, što se njemu nije svidjelo. Glumica je s redateljem željela razgovarati o rečenicama koje su joj bile sporne, a on je zbog toga počeo prijetiti da će joj uništiti karijeru.

Glumica Charisma Carpenter, najpoznatija po ulozi Cordelije Chase u seriji 'Buffy, ubojica vampira', optužila je redatelja i producenta Jossa Whedona da ju je zlostavljao, a nakon nje isto je učinila i njezina kolegica iz serije, Michelle Trachtenberg.  "Na setu je postojalo pravilo. Izreka. On više nikad ne smije biti sam u sobi s Michelle", napisala je Trachtenberg na društvenim mrežama koja je u seriji glumila 2002. i 2003. godine sa samo 16 godina. 

Redatelj se sada suočio s još jednom optužbom, i to jer je slavnoj "Wonder Woman", glumici Gal Gadot (35) na snimanju filma 'Justice League' prijetio da će joj uništiti karijeru.

Kako navodi dobro upućeni izvor, Gal Gadot i Jason Momoa (41) ispitivali su Whedona o promjenama u scenariju, što se njemu nije svidjelo. Glumica je s redateljem željela razgovarati o rečenicama koje su joj bile sporne, a on je zbog toga počeo prijetiti da će joj uništiti karijeru. 

- Joss je rekao kako se njega treba slušati, a ona treba šutjeti i izgovarati svoje rečenice, inače će ju u filmu prikazati nevjerojatno glupom. Također, rekao joj je da bi ona samo htjela skakati s jednom projekta na drugi te da je puno agresivnija od njezinog lika u filmu - rekao je izvor koji je bio na tom setu.

Podsjetimo, Charisma Carpenter je u objavi na društvenim mrežama napisala da je Whedon "zloupotrebljavao svoju moć u brojnim prilikama" te da je stvorio "neprijateljsko i toksično okruženje" na njegovim snimanjima. Također, navodno joj je govorio da je debela dok je bila u četvrtom mjesecu trudnoće, ispitivao hoće li zadržati bebu, a zatim joj odmah dao otkaz nakon što je rodila. 

"Gotovo dvadeset godina držala sam jezik za zubima i smišljala izgovore za određene događaje zbog kojih sam traumatizirana do današnjeg dana", započela je svoju objavu glumica tada te navela sve "uznemirujućen incidente" koji su joj izazvali "kronično fizičko stanje s kojim mora živjeti". Joss Whedon prvi se put pred optužbama našao još prošle godine, kad ga je za toksičnu radnu atmosferu i neprofesionalno ponašanje na setu te maltretiranje kolega prozvao glumac Ray Fisher, no ovo optužbe kolegica puno će više uzdrmati njegov statusa proslavljenog redatelja.

VIDEO Pogledajte što nam je o sebi otkrila pjevačica Nika Turković u Večernjakovoj Desetki

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

AR
ares2020
05:02 08.04.2021.

Po tim kriterijima svi bi opozicioni saborski zastupnici mogli optužiti Plenkovića za "toksičnu atmosferu" prilikom aktualnog prijepodneva u Saboru :) Zanimljivo kako je Briggite Bardot imala hrabrosti javno istupiti protiv ovog feminacizma ali niti jedan poznati glumac.

JM
jasminko.mandura
06:39 08.04.2021.

Nek nije silovanje, postalo zamorno

M3
Miške 3
05:47 08.04.2021.

Gal Gadot je prekrasna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije