Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI PODCAST

Jole: Kad sam dobio tekst 'zove, zove, Jole, Jole' mislio sam da je to neka šala

Jole
Foto: Vecernji.hr
1/3
30.09.2020.
u 20:45

Popularni pjevač gost je novog izdanja Podcasta Večernjeg lista i otkrio nam je brojne zanimljivosti o sebi.

Gost nove epizode Podcasta Večernjeg lista kralj je zabave Joško Čagalj-Jole. Popularni pjevač u ugodnom druženju ispričao nam je mnoge poznate i nepoznate detalje iz svog života. Pjevač je prvih nekoliko godina života živio u Njemačkoj, a onda se s roditeljima vratio u Zagvozd, gdje je išao u glazbenu školu. Prvu svirku imao je u kafiću u Stobreču, a nakon što se za njega pročulo u Splitu i okolici, nazvao ga je Tonči Huljić.

– Doris Dragović preporučila me Huljiću, a kada me on prvi put nazvao, mislio sam da me netko zeza. Prekinuo sam mu vezu. Srećom, nazvao me ponovno i ubrzo je počela naša suradnja koja je rezultirala brojnim hitovima – ispričao nam je Jole i dodao kako je Tončiju i Vjekoslavi odmah vjerovao, premda je na početku bio skeptičan prema nekim pjesmama.

– Kada mi je donio tekst pjesme "Zove ona mene, zove, zove, Jole, Jole", mislio sam da je i to neka šala. Rekao mi je da ništa ne brinem, da će pjesma biti hit. Tako je i bilo – kazao je Jole.  Pjevač je u Podcastu ispričao i kako je upoznao suprugu Anu te da ga je osvojila svojom osobnošću.

– Jednom smo dugo pričali dok sam vozio na gažu, pa mi je ispričala sve o svojoj obitelji koja se bavila humanitarnim radom. Rekla mi je da su njeni otac i majka namjeravali usvojiti jednog dječaka. Tada mi je bilo jasno kako se iza njene ljepote krije divna osoba – ispričao nam je Jole.  Što nam je još otkrio pogledajte u videu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije