Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'neviđeni neukus'

Joksimovićevu ženu popljuvali na Twitteru, ona im ekspresno odgovorila

Foto: Youtube/Screenshot
1/3
20.03.2019.
u 20:46

Iako je već nekoliko puta doživjela da se njezin izgled komentira više od posla, čini se da je voditeljica Jovana Joksimović, supruga poznatog pjevača Željka Joksimovića, ovaj put odlučila to na svoj način presjeći.

Jovana Joksimović ponovno se našla na meti dežurnih hejtera na Twitteru. Ovaj put voditeljici i supruzi Željka Joksimovića zamjerili su odjevnu kombinaciju, a voditeljica nije ostala dužna na komentare već je spremila oštar odgovor. 

-Ako je najveći problem u našoj zemlji što sam ja obukla, onda me to raduje i zabavlja u isto vrijeme - izjavila je za Blic.

Foto: Youtube Screenshot

Iako je već nekoliko puta doživjela da se njezin izgled komentira više od posla, koji ona i kolega Srđan Predojević obavljaju, čini se da se ovaj put odlučila to na svoj način presjeći.

Podsjetimo, Jovanu su prozvali zbog neobične haljine koju je nosila tijekom emisije na srpskoj televiziji Prva te je nazvali ‘modnim incidentom’ i ‘neviđenim neukusom’.

Pogledajte kako Željko Joksimović priča o romantici: Nikad se nisam doživljavao romantičnim, to me je malo sramota.

Ključne riječi

Komentara 7

NE
Neutralac
21:48 20.03.2019.

Evo dnevne doze dezurnog smeca iz Srbije... vec sam se zabrinuo... Dajte malo smece iz Madjarske, Slovenije itd....

Avatar jest
jest
20:50 20.03.2019.

HDZ=SDP=KOmunistička partija na vlasti 30g! -----> ne osobito pametan narod!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:27 20.03.2019.

A kaj nas briga za to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije