Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprežaljena

John Travolta neutješan nakon smrti supruge, objavljuje obiteljske fotografije

Foto: Instagram
1/6
23.10.2020.
u 20:00

Preston i Travolta u braku su bili 29 godina i imali su troje djece, 20-godišnju Ellu, devetogodišnjeg Benjamina i sina Jetta koji je preminuo 2009.

Kelly Preston, glumica i supruga Johna Travolte umrla je ovog srpnja u 58. godini od raka dojke. Vijest o smrti objavio je Travolta, koji je na Instagramu obavijestio pratitelje o žalosnoj vijesti te zamolio za neko vrijeme koje će provesti u krugu obitelji.

Sad je na Instagramu objavio fotografiju dok su mu djeca bila mala. Preston i Travolta u braku su bili 29 godina i imali su troje djece, 20-godišnju Ellu, devetogodišnjeg Benjamina i sina Jetta koji je preminuo 2009. godine kada je imao samo 16 godina. Bili su na obiteljskom putovanju na Bahamima, imao je napadaj dok je bio u kadi te je udario glavom od rub. Kućepazitelj ga je pronašao kako bez svijesti leži u kupaonici. 

Foto: FIBA/Screenshot

Pratitelji su ga ohrabrivali u komentarima poručujući da mora biti snažan zbog svoje djece. 

– Vrlo, vrlo teška srca moram vas obavijestiti kako je moja predivna supruga Kelly nakon dvije godine izgubila bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz podršku obitelji i prijatelja. Kellynu ljubav i život nikad nećemo zaboraviti. Neko vrijeme provest ću s našom djecom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako neko vrijeme ne čujete ništa o nama. Znajte da osjećam vašu ljubav u tjednima i mjesecima pred nama, dok pokušavamo zacijeliti naše rane – napisao je Travolta na Instagramu kada je obavijestio javnost o smrti njegove supruge.

Komentara 9

IP
info_punkt
23:28 23.10.2020.

žao mi je baš. Travolta je super pozitivan lik

Avatar patkovic
patkovic
07:41 24.10.2020.

kod njih je i vrsta zdravstvenog osiguranja koje imaš često razlika između života i smrti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije