Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Killing Season

Travolta: Hrvati i Srbi krive jedni druge za rat koji su možda izazvale strane sile

john travolta
Foto: Screenshot
1/2
15.08.2014.
u 16:29

John Travolta otkrio je u intervjuu da se za ulogu srpskog vojnika Emila Kovača u filmu 'The Killing Season' pripremao iznimno temeljito...

John Travolta otkrio je u intervjuu da se za ulogu srpskog vojnika Emila Kovača u filmu 'The Killing Season' pripremao iznimno temeljito. Za Huffington Post ovaj je slavni glumac izjavio da su mu prijatelji, Srbin i Bosanac, pomogli da shvati religijske, političke i etičke koncepte likova koji se pojavljuju u filmu. Travolta u filmu glumi Emila Kovača, pripadnika Škorpiona, a utjelovio ga jer gustom bradom i lošim 'ruskim' engleskim. Nadodao je i kako mu je bila čast glumiti uz Roberta De Nira, koji u filmu glumi američkog veterana i bivšeg NATO operativca Benjamina Forda.

- Više sam istraživanja napravio za ovaj film nego ijedan drugi. Trebalo mi je više informacija o ratu. Stoga sam odlučio sam, o vlastitom trošku, otići u Bosnu i Hrvatsku kako bih intervjuirao Srbe, Hrvate i Bošnjake te saznao više o njihovoj perspektivi događanja. Tada sam shvatio da se međusobno krive za rat koji je možda bio izazvan od vanjskih sila i utjecaja. Kad mi je sve postalo jasno, vratio sam se i odlučio biti potpuno objektivan, rekao je Travolta. - Moj i De Nirov lik žrtve su određenih okolnosti koje su nas dovele do takvog ponašanja. Predstavljamo ono najgore u ratu. Oba lika kriva su za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti, nastavio je Travolta.

>>John Travolta sletio u Zagreb i automobilom otputovao u Sarajevo

Komentara 136

Avatar Dančo
Dančo
16:42 15.08.2014.

Od srba je čuo da je belosvetska zavera u pitanju

BU
Bulaba
16:56 15.08.2014.

A od Hrvata je razgovarao sa Savom Štrpcem, Vesnom Teršelič i Josipovićem.

DA
dario2612
16:42 15.08.2014.

najjače su mi teorije da svijetu nije odgovarala "jaka jugoslavija" sa 20 milijuna stanovnika, ali im zato odgovara jaka poljska sa 40 milijuna stanovnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije