Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitka za rođendan

John Travolta čestitkom posebnoj osobi dirnuo mnoge: Ti si najljepše i najljubaznije ljudsko biće

Foto: PA/Pixsell
1/8
06.04.2021.
u 23:15

Travolta je oduvijek imao posebno blizak odnos sa svojom djecom, a tijekom zadnje dvije godine obitelj se posebno povezala i kroz borbu Travoltine supruge s rakom koju je ona, nažalost na kraju izgubila.

Glumac John Travolta ponosni je otac 21-godišnje Ella i desetogodišnjeg Benjamina koji su oduvijek centar njegovog svijeta, a otkako mu je prošlo ljeto preminula supruga Kelly Preston ovaj 67-godišnji glumac u potpunosti je posvećen svojoj djeci, a emotivnom čestitkom za Ellin 21. rođendan dirnuo je mnoge.

- Sretan 21. rođendan najljepšem i najljubaznijem ljudskom biću i umjetnici koju znam - napisao je Travolta i objavio fotografiju svoje kćeri. Travolta je oduvijek imao posebno blizak odnos sa svojom djecom, a tijekom zadnje dvije godine obitelj se posebno povezala i kroz borbu Travoltine supruge s rakom koju je nažalost na kraju izgubila. Koliko voli i cijeni svog tatu Ella je napisala i u jednoj objavi na Instagramu povodom Dana očeva. 

- Jedna od mnogih stvari kojima se najviše divim kod tebe je što nikada ne prestaješ voljeti i pomagati svojim bližnjima. Toliko si nesebičan i to me nadahnjuje da i ja budem bolja osoba svaki dan. Hvala ti što si me odgojio s toliko ljubavi i dobrote. Zauvijek sam zahvalna što te imam u svom životu i jako te volim. Sretan Dan očeva tata ! - napisala je tada Ella. Smrt voljene supruge i mame nije jedina tragedija koja je pogodila obitelj Travolta. Naime, Travoltin najstariji sin Jett preminuo je u dobi od 16 godina. Dok je obitelj bila na odmoru na Bahamima Jett je doživio napadaj, srušio se i udario glavom o rub kade dok su njegovi roditelji slavili Novu godinu u hotelu. Bez svijesti pronašla ga je sobarica koja je odmah pozvala hitnu pomoć, no nažalost, nije mu bilo spasa.

Pogledajte Albinu Grčić u našoj rubrici Večernjakova desetka

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije