Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultra Europe

Joe Bašić: Sve je spremno! Bit će to najbolja Ultra do sada

16.07.2016., Split -  Drugi dan Ultra Europe festivala. DJ Dash Berlin. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
14.07.2017.
u 08:25

Za rekordan broj posjetitelja iz cijelog svijeta pripremili smo najjaču listu izvođača kako i priliči rođendanskom izdanju. Nismo se štedjeli, prezadovoljan sam pripremama i konačnim rezultatom, kaže Joe Bašić.

Već sada su nam američki partneri priznali da će ovo biti najbolja splitska Ultra do sada, rekao nam je Joe Bašić, vlasnik tvrtke MPG live koja je hrvatski partner vjerojatno najvećeg EDM festivala u Europi.

I ove se godine očekuje velika posjećenost – više od 150.000 ljudi, no taj bi broj u idućih pet godina, koliko će Ultra Europe biti u Splitu, trebao narasti na 180.000. Pojačani su logistika, pogotovo osiguranje, i ništa se ne prepušta slučaju. – Nismo se štedjeli, prezadovoljan sam kako teku pripreme, Ultru ćemo poboljšati za cijeli jedan nivo, sve u cilju da se na najbolji način proslavi pet godina Ultre, rekao nam je ovih dana organizacijom festivala prezauzeti Bašić. A tek nekih mjesec dana ranije dvojbeno je bilo čak i hoće li uopće biti Ultre pa je time još neočekivanije da će se ugovor produljiti na idućih pet godina.

16.07.2016., Split -  Drugi dan Ultra Europe festivala. DJ Dash Berlin. Photo: Borna Filic/PIXSELL
1/17

– Mi smo Ultru i doveli u Split znajući kako je to jedno od rijetkih mjesta u nas gdje se ovakav događaj može organizirati. A Ultru žele svi! Postoji cijeli niz gradova koji su pokazali interes. Vjerovali smo da se svi problemi mogu riješiti i to smo uspjeli. Svakako, odlična je stvar što su sve zainteresirane strane prepoznale Ultru kao ključan događaj ne samo za Split, nego i za cijelu regiju. Uspjeli smo postići dogovor sa svima i postaviti temelje da Ultra ostane pet godina u Splitu, što će se napokon i dogoditi. Američki partner imao je s nama najpozitivnija iskustva s prvih Ultra festivala pa nam je i zbog toga još jednom dao povjerenje da organiziramo još jedan, željeli su na sve načine ostaviti Ultru u Splitu jer ovaj festival vide kao jedan od najboljih – kaže Josip Joe Bašić. Jedna je od zainteresiranih strana i Hajduk, tu se dogodila i pomalo neočekivana vijest, na dresovima popularnog nogometnog kluba nalazit će se znak Ultre.

– Hajduk je simbol cijele Dalmacije pa je samim time sjajna stvar da se na njegovim dresovima nalazi znak Ultre. Isto tako to je i znak dodatne povezanosti festivala i Hajduka. Uostalom, Poljud je već sada mjesto koje je neraskidivo povezano s Ultrom. Nikada se Ultra nije povezala s nekim profesionalnim nogometnim klubom – govori Bašić. Još su nerazriješeni odnosi između dosadašnjih hrvatskih partnera i vlasnika licencije.

– Postoji ta tužba koja je temeljena na poslovnim razlozima, a nju će riješiti sud u Miamiju. Mi u tvrtki MPG Live ne možemo to komentirati, mogu jedino reći kako tužba nije utjecala na nas ovdje i organizaciju ovogodišnje Ultre – kaže hrvatski partner jednog od najvećih brendova electronic dance musica. Festival dolazi i nakon uspostave nove gradske i županijske vlasti.
– Jako smo zadovoljni što je i nova gradska uprava pokazala izniman interes, a uspješna Ultra garancija je i boljeg rezultata turističke sezone u Splitu i županiji. U lokalnoj samoupravi imamo odličnog partnera, tome svjedoči i dogovor koji smo postigli za zapravo kratko vrijeme na obostrano zadovoljstvo – kaže Joe Bašić. 

16.07.2016., Split -  Drugi dan Ultra Europe festivala. DJ Dash Berlin. Photo: Borna Filic/PIXSELL
1/6

Komentara 3

Avatar Apsalar
Apsalar
09:36 14.07.2017.

Samo naprijed Ultraše i Partyjani!

FT
feel_the_coruption
09:02 14.07.2017.

Svake godine ostaju dugovi, naravno prema malim dobavljačima. Onda otvore drugu firmu na drugo ime, i opet krasti male dobavljače...Lopovi kao i svi drugi...

LU
lunar777
10:13 14.07.2017.

Cijela ta promocija i pompa novinara te narkomanske zapišaone me zapravo podsjeća na neke scene iz filma The beach .. pa tko je gledao znat će što sam htio reći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije