Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULTRA EUROPE

Joe Bašić: Održavanje Ultre nije upitno, želimo kompromis sa Splitom i Hajdukom

Joe Bašić
Foto: Igor Šoban/Pixsell
1/5
14.06.2019.
u 16:00

Kada je u pitanju održavanje Ultre na splitskom Poljudu, Bašić je istaknuo da su se promijenile neke okolnosti na koje kao organizatori ne mogu utjecati.

U Kaptol Boutique Cinema održana je multimedijalna 1. HRF Akademija na temu „Utjecaj glazbenih festivala na turizam“, u organizaciji Udruge Hrvatski radijski forum, uz partnerstvo Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice. Panel diskusija okupila je najveće stručnjake iz resora turizma i glazbenih festivala.

Joe Bašić, koji je doveo Ultra Europe u Hrvatsku, smatra da mladi traže iskustvo koje mogu doživjeti jedino na glazbenim festivalima.

„Ultru često nazivam Olimpijskim igrama u glazbi i mislim da trebamo biti jako ponosni i sretni što imamo takav događaj u Hrvatskoj. Postali smo mamac za ljude iz cijeloga svijeta, a ove ćemo godine u sedam dana imati oko 150 tisuća posjetitelja“, rekao je Bašić.
Kada je u pitanju održavanje Ultre na splitskom Poljudu, Bašić je istaknuo da su se promijenile neke okolnosti na koje kao organizatori ne mogu utjecati.

“UEFA ima za Hajdukove utakmice određena pravila, ali i Ultra Europe festival ima svoje standarde. Možda ćemo morati napustiti splitski stadion, no trenutno pokušavamo postići kompromis s Gradom Splitom i Hajdukom. Potvrdu o lokaciji ćemo dobiti u roku od sedam dana, no napominjem da održavanje festivala nije upitno i da će se sigurno održati“, izjavio je Bašić.

Video snimkom uzvanicima 1. HRF Akademije obratio se i Andro Krstulović Opara, gradonačelnik Splita, grada koji je itekako osjetio utjecaj Ultre, kao i Tomo in der Mühlen, poznati glazbeni producent, DJ i poduzetnik. Na velikom platnu prikazivali su se spektakularni kadrovi s najuspješnijih festivala, a nakon multimedijalne panel rasprave svoje vještine na gramofonu je u nezaboravnom setu prisutnima pokazao DJ Carlito, a 1. HFR Akademija započela je i završila vijestima Media servisa.

Ključne riječi

Komentara 3

VI
VinkoS
01:26 18.06.2019.

Ultra je pridonila ozivljavanju Splita kao turisticke destinacije !Drog dileri postoje i sa i bez ultre !Steta da se neki prave pametni pa negiraju njen znacaj !

MA
Majk100
13:26 16.06.2019.

Meni u mom zivotu netreba ultrajer zelim ostati normalan!

Avatar rubinet
rubinet
18:23 14.06.2019.

Lipa je ta Ultra.. Split živne tih par dana. . Puno više šušura. Na svakon kantunu drug dealer,u svakon portunu urin i ono drugo......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije