Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDVA JE PRIZNAO

Jobsova kći o ocu: 'Bio je je grozan, rekao mi je da smrdim kao toalet'

Foto: Screenshot
1/3
03.08.2018.
u 10:53

Lisa je tek nakon Jobsove smrti odlučila progovoriti o njihovom odnosu, i to u memoarima ‘Small Fry’

Steve Jobs bio je vizionar i veliki izumitelj, no izgleda da je bio jako loš otac. Premda je i sam bio odbačen od roditelja, Jobs se na isti način odnosio prema svojoj najstarijoj kćeri. Lisu Brennan-Jobs (40) dobio je u vezi s Chrisann Brennan, a premda je DNK analizom dokazano da joj je otac, odbijao ju je priznati godinama.

Lisa je tek nakon Jobsove smrti odlučila progovoriti o njihovom odnosu, i to u memoarima ‘Small Fry’, piše Daily Mail.

Jednom prilikom kada ga je došla posjetiti u bolnicu odlučila je na sebe staviti mirisnu vodicu, a Jobs joj je rekao da smrdi poput toaleta. Kad ga je zamolila da joj ostavi svoj Porsche, odgovorio joj je kako ništa neće dobiti. Prije smrti bio je svjestan da je griješio, no već je bilo kasno.

Volio bih da sam se ponio drugačije. Tada se nisam mogao vidjeti kao oca i nisam se s tim mogao suočiti. Pokušao sam učiniti pravu stvar, no da sam imao još jednu priliku vratiti se u prošlost, sve bi bilo puno drugačije – kazao je Jobs.

Jobs je pet godina bio u vezi s Lisinom majkom, a kada je ostala trudna ostavio je I tvrdio kako je sterilan, te da zbog toga ne može imati djece. S Lisom je uspostavio kontakt tek kad je imala devet godina, no uvijek je s nom imao loš odnos. Nekoliko ga je puta pitala je li svoj prvi kompjuter LISA nazvao po njoj, a on je to poricao. Priznao joj je da je to istina tek prije 13 godina.

Jobs se 1989. oženio za Laurene Powell, s kojom je imao troje djece Eve, Erin i Reed.

Pogledajte video: Evo gdje su i što rade natjecatelji prve sezone Story Supernove

Ključne riječi

Komentara 6

AM
ante_maja
11:29 03.08.2018.

jesi se onda odrekla njegovog nasljedstva?

DU
Deleted user
12:40 03.08.2018.

Ja ne bih uzeo ni centa od nasljedstva , naravno postoje izuzetci ikoliko se radi o iznosu većem od 100 $

MU
mulag
11:12 03.08.2018.

zasto bi lagao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije