Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAČKA OBITELJ

Joaquin Phoenix i Rooney Mara dobili sina, ime je raznježilo sve ljubitelje filma

Joker Premiere
Foto: AB1/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/5
28.09.2020.
u 11:47

Rooney je rodila prije mjesec dana a vijest je u medije dospjela zahvaljujući redatelju  Victoru Kossakovskyom, koji je to spomenuo nakon prikazivanja filma "Gunda" u kojem je Phoenix producent

Oskarovac Joaquin Phoenix (45) i njegova partnerica i kolegica Rooney Mara (35) dobili su sina, kojem su dali ime River, u spomen na Joaquinovog brata, talentiranog glumca koji je preminuo 1993. sa smo 23 godine. 

Inače, Rooney je rodila prije mjesec dana a vijest je u medije dospjela zahvaljujući redatelju  Victoru Kossakovskyom, koji je to spomenuo nakon prikazivanja filma "Gunda" u kojem je Phoenix producent.

- Usput, upravo je dobio dijete. Prekrasnog sina po imenu River, kazao je  Kossakovsky. Par nije potvrdio rođenje djeteta jer čuvaju svoj privatni život od javnosti.

 

Joaquin je odrastao u glumačkoj obitelji, a osim njega i pokojnog Rivera glumom se bave i sestre Rain (47), Liberty (44) i Summer (41).

U jednom od intervjua Joaquin je kazao kako oni u djetinjstvu nisu gledali zabavne magazine na televiziji, pa nisu ni znali da je njihov brat zvijezda koja je tada već bio nominiran za Oscar. 

Joker Premiere
1/3

- Mislim, River je bio stvarno značajan glumac i filmska zvijezda, a mi to zapravo nismo znali. I tako tijekom tog vremena u kojem ste najranjiviji lete helikopteri. Postoje ljudi koji se pokušavaju ušuljati na vašu zemlju. Svakako, za mene se činilo kao da ometa proces žalovanja, zar ne, kazao je Joaquin i dodao kako je glumu zavolio kada mu je River pokazao film "Razjareni bik" s Robertom de Nirom. 

Pogledajte video: Tereza Kesovija govori o novom singlu i spotu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije