Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENA OD KARIJERE

Joan Collins ljuta na kćer jer je uzela muževo prezime

Joan Collins s kćerkom Tarom
Foto: Press Association/PIXSELL
1/2
01.03.2017.
u 15:57

Njena Tara, koju je dobila u braku s drugim suprugom Anthonyjem Newleyem, sada se preziva Arkle, budući da se udala za izdavača Nicka Arklea.

Joan Collins, popularna Alexis iz Dinastije, očitala je bukvicu kćerki Tari, jer je uzlea muževo prezime, nešto što je ona uvijek odbijala.

Joan (83) se udavala pet puta i svaki put je zadržavala svoje prezime, a izgleda da ju je kćerkina odluka stvarno razljutila. Njena Tara, koju je dobila u braku s drugim suprugom Anthonyjem Newleyem, sada se preziva Arkle, budući da se udala za izdavača Nicka Arklea.

- Ako ste žena od karijere, što Tara jest, onda nećete tek tako odustati od svog prezimena - kazala je Collins za express.co.uk. Joan je prije dvije godine dobila plemićku titulu Dame, koja je ekvivalent Siru. No, kako je rekla , svejedno joj se neki još uvijek obraćaju s gospođica Collins.

Inače, Dame Collins je nedavno proslavikla petnaestu godišnjicu braka s Percyjem Gibsonom, koji je od nje mlađi 32 godine.

>>Slavna glumica: Sa 17 godina silovao me dečko, poslije sam se udala za njega

>>"Kokain sam uzela jednom s Natalie Wood, bilo je grozno"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije