Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni i zaljubljeni

Jesu li ovo najljepši ljubavni parovi u Hrvatskoj? Prosudite sami

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL/Instagram
1/12
20.07.2019.
u 20:32

U moru razvoda i ljubavnih brodoloma, na hrvatskoj estradi ne nedostaje i lijepih ljubavnih priča.

Ljubav iz snova ipak postoji, a tome su dokaz neke dugogodišnje veze parova na hrvatskoj estradi. Neki su ljubav pronašli otprve, a neki su ju malo duže morali tražiti.

Među takvim parovima su košarkašica Antonija Sandrić, djevojački Mišura, i njezin suprug Marko Sandrić koji su nedavno otkrili da očekuju prinovu u obitelji. Vjenčali su se 2015. godine u Šibeniku nakon što su dvije godine bili zaručeni.

Foto: Instagram

- Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti, dragi Bože, što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka - napisala je u objavi na Instsgramu i otkrila da je u 12. tjednu trudnoće.

Najpoznatiji reality par Zagrepčanka Hana Rodić i Goran Jurenec javnosti su se predstavili u emisiji "Gospodin Savršeni", a sljedeća stepenica za njihovu vezu bio i je sudjelovanje u 'Superparu'. Zbog toga što Goran živi u Njemačkoj, par je u vezi na daljinu, ali čini se da su tu uvijek jedno za drugo jer je Goran doputovao čak iz Njemačke u Istanbul kako bi bio uz Hanu nakon operacije grudi.

Foto: Instagram/Wanda Nara

– Goran stoji uz mene što god da odlučim. Hejteri opustite se, nije Goran platio grudi – napisala je još prije na društvenim mrežama i pritom otkrila da operacija grudi stoji 26.000 kuna, a negativne komentare uspješno je ignorirala.

Naš ponajbolji tenisač Marin Čilić prošle godine oženio je svoju dugogodišnju djevojku Krisitnu Milković Čilić, koja se nakon udaje s tenisačem preselila u Monte Carlo te tamo otvorila tvrtku za upravljanje ljudskim resursima. Par se upoznao 2008. godine, ali su se u vezu upustili tek godinu dana poslije.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter

- Upoznali smo se na Davis Cupu 2008. gdje je ona pomagala u organizaciji. Ostali smo u kontaktu, a sve se zahuktalo 2009. kad smo postali bliskiji. Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete... koje ja, doduše, rijetko slušam - otkrio je Marin u intervjuu za Gloriu povodom prve godišnjice braka.

Jedan od najbogatijih Hrvata Davor Lukšić i njegova supruga, modna dizajnerica Cristel Carrisi Lukšić u ožujku ove godine otkrili su da čekaju kći.

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

- Djevojčica stiže u kolovozu, a njen brat Kay tada će imati 17 mjeseci. Ta vijest je jako usrećila moje roditelje koji su oduvijek htjeli imati  puno unuka. Moj suprug Davor i ja nećemo stati na ovome, sanjamo o velikoj obitelji - izjavila je Cristel u emisiji koja je kći poznatog glazbenika Al Bana i  glumice i pjevačice Romine Power. Gospođa Lukšić je postala prije tri godine, nakon što su četiri godine bili zaručeni. 

Iako navode o vezi nisu htjeli komentirati, prema pisanjima srpskog časopisa Gloria hrvatski glumac Goran Bogdan i srpska glumica Jovana Stojiljković su već neko vrijeme u sretnoj vezi. O njihovoj ljubavi krenulo se šuškati  nakon što se naš glumac pojavio na beogradskoj premijeri kazališne predstave "Nečista krv" u kojoj mlada glumica igra glavnu ulogu.

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL

Zadnja djevojka s kojom su ga povezivali bila je Antonela Franković.

Bezvremenski par opstali su i Rade Šerbedžija i Lenka Udovički. Iako ih dijeli 20 godina razlike, brakom su okrunili ljubav koji traje preko četvrt stoljeća. Zajednos u prošli kroz rat, život u Londonu i Los Angelesu, sve uspjehe, ali i teške trenutke.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Komentara 3

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
21:36 20.07.2019.

Prekrasni osmjesi, divni zubi, debeli novčanici od zdrave klokanove kože.

CR
CrniGaro
07:55 21.07.2019.

Fora i Fauna.

IL
ilija26
21:25 20.07.2019.

A gdje vam je vaša drljača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije