Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije znao

Jeste li ih primijetili? Ovo su načini na koje je Meghan uspješno skrivala trudnoću od javnosti

Foto: profimedia
1/8
22.02.2021.
u 06:30

Čak i kada je imala snimanja intervjua uživo, snimala se samo od vrata prema gore. Pažljivim odabirom kadra izbjegla je pokazati svoj trbuh

Meghan Markle i princ Harry objavili su na Valentinovo da čekaju drugo dijete. 

"Možemo potvrditi da će Archie dobiti brata ili sestru. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su presretni što u njihovu obitelj dolazi još jedno dijete", rekao je glasnogovornik para za američki časopis People. 

Na sretnoj vijesti čestitao im je na Instagramu i dugogodišnji prijatelj, fotograf Misan Harriman, koji je na svom Instagramu objavio i ccrno-bijelu fotografiju para na kojoj se vidi poveći trbuh vojvotkinje od Sussexa. 

Par nije otkrio spol bebe, kao ni kada će točno maleni Archie dobiti sestru ili brata, a sretnu vijest podijelili su tri mjeseca nakon što je Meghan priznala da je u srpnju prošle godine izgubila bebu. Za New York Times rekla je kako je njezin suprug bio slomljen, no pružio joj je podršku i bio uz nju dok je boravila u bolnici.

No, svi se pitaju kako je moguće da je Meghan, inače svuda praćena od strane paparazza, uspjela sakriti sretne vijesti ovoliko dugo. 

Za početak, pomogla joj je pandemija koronavirusa zbog koje su se Meghan i Harry povukli u svoja četiri zida i izbjegavati evente koje su, ako su ih pohodili, prebaciti online. Te evente i pojavljivanja za medije i javnost koja su imali online poslužili su im da pažljivo izaberu kadar, dovoljno da se ne vidi trudnički trbuščić. 

Čak i kada je imala snimanja intervjua uživo, snimala se samo od vrata prema gore. Pažljivim odabirom kadra izbjegla je pokazati svoj trbuh, a da nitko i ne posumnja da ga namjerno skriva. I ono malo što su je paparazzi uhvatili van kuće, uvijek se pojavila u slojevitoj i širokoj odjeći.

Čak je i Božićna čestitka "izmanipulirana". Naime, na njoj Meghanin trbuh skriva njihov pas koji stoji ispred nje. Originalnu fotografiju snimila je Meghanina mama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije