Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Jessie J konačno priznala: Volim i muškarce i žene

jessie j (1)
pixsell
11.07.2011.
u 11:28

Nova britanska senzacija Jessie J (23) prvi je put javno progovorila o svojoj seksualnosti. Priznala je da je već u tinejdžerskoj dobi imala djevojku.

Pjevačica koja se proslavila s hitovima Price Tag i Nobody's Perfect prvi je put priznala da je biseksualna. Jessie J još je od malena znala da je privlače oba spola i tvrdi kako to nikad nije skrivala nego jednostavno nije bila spremna svoju intimu podijeliti s javnošću.

– Ne vidim u čemu je toliko iznenađenje. Od malena sam znala da sam biseksualka, već kao tinejdžerica imala sam djevojku i moji su roditelji to znali. Ako njima to nije šokantno, ne vidim zašto bi onda bilo drugima – rekla je Britanka.

Kada je imala devet godina, Jessie je dijagnosticirana srčana mana, a sa 18 godina doživjela je srčani udar.

– Nisam prošla ono što su prolazili moji vršnjaci. Zbog problema sa zdravljem naučila sam da u životu moram iskoristiti svaki trenutak. Nisam pila i nisam pušila, a opet sam bila veliki buntovnik i zabavljač. Ponosna sam na sebe zbog toga, smatram da su alkohol i droga kroz godine u glazbenom svijetu previše idealizirani. To neću nikad razumjeti i mislim da je to jako tužno – zaključila je pjevačica.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:28 11.07.2011.

nikad čuo za ovu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije