Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još traže prstenje

Jessica i Justin proslavili zaruke na zabavi sa stotinu gostiju

justin jessica
Pixsell
27.05.2012.
u 22:00

Među gostima bile su Ellen DeGeneres, Portia DeRossi i Amy Adams. Kao dobri domaćini, glazbenik i glumica cijelo su vrijeme obilazili svoje goste i brinuli se da se svi dobro provedu, otkrio je jedan od gostiju za Us Weekly.

Pet mjeseci otkako su se zaručili Justin Timberlake i Jessica Biel u subotu su proslavili zaruke na zabavi sa stotinu gostiju. Održala se u kalifornijskom domu Justinova dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Esteeja Stanleyja.

Zabava je imala dress code pa su muškarci morali doći odjeveni u crna odijela, a žene u crnim haljinama. Jessica je zasjala u seksi haljini leopard uzorka koju je upotpunila ružičastim remenom i cipelama iste boje.

Među gostima bile su Ellen DeGeneres, Portia DeRossi i Amy Adams. Kao dobri domaćini, glazbenik i glumica cijelo su vrijeme obilazili svoje goste zajedno i odvojeno i brinuli se da se svi dobro provedu, otkrio je jedan od gostiju za Us Weekly.

Jessica i Justin nedavno su tražili i vjenčane prstene u draguljarnici u njujorškom Sohou, a iako su ondje proveli više od pola sata savršene burme nisu pronašli. No, zato su kupili dvije ogrlice od kojih svaka košta oko dvije tisuće dolara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije