Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povučena

Jessica Biel: Bila sam ružno pače i dečki mi nisu prilazili

jessica biel
pixsell
10.12.2011.
u 15:36

U tinejdžerskim danima glumica je bila jako sramežljiva i teško je stupala u kontakt s drugom djecom.

U tinejdžerskim danima Jessica Biel je bila jako sramežljiva i nesigurna zbog čega joj dečki nisu baš prilazili. Djevojka pjevača Justina Timberlakea nije bila popularna u društvu jer se uvijek držala po strani i nije lako stupala u kontakt sa djecom u školi.

- Dečki su mislili da sam povučena i nisu mi prilazili niti su se sa mnom družili. Uvijek mi je trebalo dosta vremena da se prilagodim novoj sredini i novim ljudima i zato sam se drugima uvijek činila kao sramežljiva - ispričala je 29-godišnja glumica. Kaže kako dok je bila srednjoškolka nije bila privlačna kao sada.

- Bila sam ružno pače i tek poslije sam počela vježbati. Dovela sam tijelo u dobru formu i kasnije su neke cure koje su mi se prije rugale na čaun mog izgleda, postale ljubomorne  ispričala je Jessica.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

JM
ja-ma
19:01 10.12.2011.

Voljela bih vidjeti njene slike iz mladosti jer mi se čini da nije u pitanju samo vježbanje već i plastična kirurgija.Mislim da je korigirala nos i napumpala usta.Cice ne vidim pa ne znam?

JM
ja-ma
19:06 10.12.2011.

Sad vidjeh i cice na drugim fotkama.Pa ta je cijela plastična.:P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije