Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu dugo trebalo

Jesse James zaručio se sa ženom svog života Kat von D

jesse james
pixsell
21.01.2011.
u 10:24

Bivši suprug Sandre Bullock izjavio je da mu je 2010. najbolja godina u životu, unatoč razvodu od slavne glumice.

Nije prošla ni godina dana od njegova drugog razvoda, a 41-godišnji Jesse James, najpoznatiji preljubnik u Hollywoodu i bivši suprug Sandre Bullock, najavio je novi brak. Riječ je o umjetnici tetovaža Kat von D s kojom je u vezi tek nekoliko mjeseci, piše People.

- 2010. bila je najbolja godina u mom životu jer sam se zaljubio u svoju najbolju prijateljicu. Ona je jedna predivna žena koja je stala na moju stranu kad mi je cijeli svijet okrenuo leđa. Nikad nisam sreo nekog tako nježnog i pažljivog tko svaki dan pokušava ovaj svijet učiniti boljim. Ne mogu opisati koliko je volim. Počašćen sam što je rekla ''da'' - izjavio je Jesse, a njegova 28-godišnja zaručnica Kat Von D dodala:

- Ne postoji ni jedan drugi za mene. On je onaj pravi.

Sandra je na njihove izljeve ljubavi zasigurno zakolutala očima.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:00 21.01.2011.

..........Kate von D je opet slijepo zaljubljena.............. sve što je on rekao stoji, a mi čemo čekati dok i njoj ne zabije nož u leđa.....................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije