Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izdržali mjesec dana

Jesse James i Kat Von D drugi put prekinuli vezu i raskinuli zaruke

kat
Pixsell
25.09.2011.
u 18:58

- Svaka žena mora znati koliko vrijedi i uvijek imati to na pameti te biti svjesna toga da zaslužuje samo najbolje – rekla je Von D u intervjuu za People.

Mjesec dana nakon što su se pomirili i obnovili zaruke, Jesse James i Kat Von D opet su prekinuli, objavila je na Facebooku majstorica za tetovaže.

- Nisam u vezu. Ispričavam se ako su vas informacije u posljednje vrijeme zbunile - napisala je Kat koja se s bivšim suprugom oskarovke Sandre Bullock prvi put razišla u srpnju.

Kao razlog prekida, crnokosa ljepotica navela je da su ona i Jesse krenuli različitim životnim putevima i da su se rastali kao prijatelji.

- Svaka žena mora znati koliko vrijedi i uvijek imati to na pameti te biti svjesna toga da zaslužuje samo najbolje – rekla je Von D u intervjuu za People.

Vlasnik trgovine motorima trenutačno zbog posla boravi u Teksasu, a šuška se da je razdvojenost pridonijela prekidu.

- Nemam nikakvu namjeru preseliti se u Teksas. Neću ostaviti svoj tattoo shop ovdje u Los Angelesu – objavila je Kat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije